Amerikai admirális: Az ukrajnai krízis a bemelegítés, a nagy háború még csak utána jön

2022. november 06. 07:32

Charles Richard úgy véli, hogy az amerikai haderő elrettentő ereje kevésnek bizonyult arra, hogy megfékezze Oroszországot.

2022. november 06. 07:32
null

Charles Richard admirális arra figyelmeztette az embereket egy konferencián, hogy az ukrajnai háború még csak a kezdet – számolt be a The Wall Street Journal.

És nem sok idő kell hozzá, hogy olyan kihívásokkal szembesüljünk, amelyekre eddig nem volt példa” –  közölte a magas rangú amerikai katonai tisztiviselő.

A The Wall Street Journal beszámolója szerint Charles Richard arról beszélt, hogy

az amerikai haderő elrettentő ereje kevésnek bizonyult arra, hogy megfékezze Oroszországot,

és azon aggodalmának adott hangot, ha ez továbbra is így marad, akkor Kínát sem fogják tudni megfékezni. „Ez egy lassan süllyedő hajó, de határozottan süllyed, mivel ők jóval gyorsabban növelik a harctéri kapacitásukat, mint mi” – fogalmazott.

Nyitókép: US Navy

 

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. november 07. 01:53
Hát igen. Rohamléptekkel rohanunk a világháború irányába. De azért ha már háború, mi lenne, ha amerikában zajlana? Mert mi már kaptunk belőle. Mi lenne ha ők is megtapasztalhatnák, hogy rendre mit okoznak a világban.
Atilla
2022. november 06. 19:33
Reméljük a legjobbakat . . .
eusebius
2022. november 06. 15:49
az amerikai haderő elrettentő ereje kevésnek bizonyult arra, hogy megfékezze Oroszországot Fordítva is igaz: Az orosz haderő elrettentő ereje kevésnek bizonyult arra, hogy megfékezze Amerikát.
noge
2022. november 06. 13:54
Bukó-ágon vannak a mocskos libsi amcsik, és elkeseredésükben magukkal akarják rántani a fél világot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!