Szlovák lap: Orbánnak nehéz dolga van, minden nap új provokációt kell kitalálnia

2022. november 24. 14:30

Csak nem hagyják annyiban a „sál-gate”-et.

2022. november 24. 14:30
null

Az SME nevű szlovák lap nem hagyja annyiban a „sál-gate”-t. A véleménycikk szerint máskor azt az érvelést is el lehetne fogadni, hogy Magyarország történelmi formájában való ábrázolása a szomszédos ország folklórjának a része s csupán az emlékeztetője minden magyar közös identitásának.

A cikkben ellenpontként felhozzák, hogy a szomszédban viszont háború dúl, 

A szlovákok szerint Orbánnak minden nap új provokációt kell kitalálnia

„Orbán Viktornak nehéz dolga van: minden nap új provokációt kell kitalálnia” – írták. Kiemelték, hogy a szurkolói sál – amellyel állítólag csak üdvözölni akarta a meccset megnyerő játékosokat a miniszterelnök – a szomszédos országok diplomáciáinak is magára vonta a figyelmét.

Ruhadarab úgy még nem akasztotta ki a világot, mint Orbán Viktor sálja - mutatjuk a reakciókat!

Érdekes dolog esett meg a kül- és belpolitika porondján: mindenki beindult egy sáltól. Mindenki meglátta a lehetőséget abban, hogy valami szépet s jót írjon a magyar miniszterelnökről. Kis túlzással kijelenthető, hogy ruhadarab így még nem akasztotta ki a világot. (Igen, talán még Justin Trudeau kanadai kormányfő „zoknidiplomáciáján" is túlmutatott az Orbán Viktor sáljára adott reakciócunami.)

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hohokam
2022. november 24. 19:29
" minden nap új provokációt kell kitalálnia” Kelleni éppen nem kell, de ismerve, hogy nem tud olyat tenni, amivel - azt provokációnak beállítva - ne lehetne televisítani a világot, ez akár szórakozás is lehet, egyáltalán nem kényszer. Sima kondicionálás. Csengő - Pavlov kutya - nyál, itt meg Nagy Magyarország térkép/sál/földgömb- Kisantant - visonya. Egyszerű ez, és mindig bejön.
Tatulus
2022. november 24. 18:06
Nem bántom őket, még beugranak a harckocsijaikba és eljutnak a szomszéd faluig. Most gerincről nem is beszélnék. A románoknál mindenesetre jobbak.
DeGar
2022. november 24. 17:50
Orbán helyében azt mondtam volna, hogy sálból nem árt, ha több is van az embernek,de ilyen ínséges időkben becsülni kell a régit, úgyhogy köszönettel elfogadom, de elteszem a szekrény mélyére az újat.
Lajoss
2022. november 24. 17:34
Bunkó szegény,reménytelen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!