Orbán Viktor nagy-magyarországos sál után szlovák sállal pózolt

2022. november 24. 11:02

Vajon most is felrobbantja a világsajtót a kormányfő?

2022. november 24. 11:02
null

Orbán Viktor részt vesz a Kassán megtartott V4-csúcson. A nemrégiben lecsengett „sál-gate”-re utalva most egy szlovák sállal a nyakában pózolt Eduard Heger szlovák miniszterelnökkel.

Amúgy, Orbán pont kétszer olyan idős, mint Szlovákia.

Ruhadarab úgy még nem akasztotta ki a világot, mint Orbán Viktor sálja - mutatjuk a reakciókat!

Érdekes dolog esett meg a kül- és belpolitika porondján: mindenki beindult egy sáltól. Mindenki meglátta a lehetőséget abban, hogy valami szépet s jót írjon a magyar miniszterelnökről. Kis túlzással kijelenthető, hogy ruhadarab így még nem akasztotta ki a világot. (Igen, talán még Justin Trudeau kanadai kormányfő „zoknidiplomáciáján" is túlmutatott az Orbán Viktor sáljára adott reakciócunami.)

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2022. november 26. 10:23
Hogyan legyünk magyarként büszke szlovákká! Valahol a távolban yanoo csendben elmosolyodik...
csjanos
2022. november 25. 11:22
...helyes....
u.cserkész
2022. november 25. 09:43
Abban a szlovák címerben a kettőskereszt és a hármashalom valahogy ismerős. Ki tudja, honnan lopták a szimbólumokat.:-))
zseblámpa
2022. november 24. 23:13
Teljesen helyén való, hogy a szlovák miniszterelnök átadja a magyar miniszterelnöknek a Szlovákiát jelképező sálat. Hiszen Szlovákia is Magyarország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!