Podoljak: Ha a jelenlegi orosz elnök nem vonja ki a csapatokat, megvárjuk a tárgyalással a következőt

2022. november 01. 18:01

Zelenszkij főtanácsadója szerint a „béketeremtőknek” meg kell nézniük a szótárban: a „tárgyalás” és az „ultimátum” szavak homlokegyenest ellentétes definíciókkal rendelkeznek.

2022. november 01. 18:01
null

Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója a Twitteren jelentkezett be, és adott hangot véleményének azzal kapcsolatban, hogy békére csak akkor fog sor kerülni, ha az orosz csapatokat kivoják.

„A »béketeremtőknek« meg kell nézniük a szótárban: a »tárgyalás« és az »ultimátum« szavak homlokegyenest ellentétes definíciókkal rendelkeznek. A béke képlete egyszerű:

első az orosz csapatok kivonása, majd a párbeszéd.

Ha a jelenlegi orosz elnök nem akar békét, akkor a következővel fogunk beszélni” – fogalmazott az ukrán politikus.

Nyitókép:AFP

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bonny16
2022. november 02. 11:54
Győzd ki várni... Addig is ültess búzát..arass..süss kenyeret.. Mert lassan a világ összes pénzét beszippantjátok.. Teli van veletek mindenkinek a ..cuccosa... Majd ha nemkaptok 1 centet se akkor légy türelmes... Peronoszpora.. Élősködő paraziták...
Salamander
2022. november 02. 06:15
Podoljak! Amikor a kiadós verés után, majd tárgyalni szeretnétek, már késő lesz. (A hullazsákot már megrendelhetiek: hazaárulók.) Csókol a gyászoló anyád!
Soma1977
2022. november 02. 05:50
Ezek az ukrik még komolyan is gondolják hogy valaha tárgyalóképes pozicióban kerülnek?
roughneck
2022. november 02. 02:25
Ha esetleg Putyin ilyen vagy olyan ok miatt el is tunik a szinrol, semmi garancia nincs arra, hogy az uj elso ember bekulekenyebb lesz. Ongerjesztove valt a folyamat: menet kozben nincs kiszallas. Tul sokat belefeccoltek a haboruba mindket oldalon. Az lesz a nyero, aki tobbet bele tud pumpalni a haboruba, mint az ellenfele.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!