Megsérült Karim Benzema, a franciák egyik legjobbja

2022. november 19. 22:22

Egyelőre nem lehet tudni, milyen súlyos a sérülés, további vizsgálatok várnak a Real Madrid 34 éves futballistájára.

2022. november 19. 22:22
null

Karim Benzema, az idei Aranylabda-szavazás győztese a szombati edzésen dőlt ki a sorból. Egyelőre nem lehet tudni, milyen súlyos a sérülés. Sajtóhírek szerint további vizsgálatok várnak a Real Madrid 34 éves futballistájára.

Benzema egyébként október óta combsérüléssel bajlódott, a La Ligában a legutóbbi négy fordulóban nem lépett pályára. A franciák a világbajnokság D csoportjában kedden kezdenek az ausztrálok ellen, majd találkoznak Dániával és Tunéziával.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Rodrigo Jiménez

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. november 21. 04:17
Imádom a labdarúgást,de ennek a VB-nek nem tudok örülni. Ilyenkor a játékosok pihenni szoktak egy keveset. Attól tartok alacsony lesz a játék színvonala,nagyobb a sérülésveszély. Alkoholproblémák. Tisztelem az arab országokat, a kultúrát,de a helyszín nem megfelelő. Mivel nem vagyunk részvevők különösebben nem is érdekel.
Ben Jeremiah
2022. november 20. 08:55
Ezek a franciák meghülyültek? Pár napja edzésen úgy lerúgták Nkunkut, hogy - állítólag - egy évet ki fog hagyni, most meg Benzemát... Vagy csak nem akarnak Katarba utazni?
norbert1970
2022. november 19. 22:55
A volt antant országoknak gyarmati válogatottjuk van nem nemzeti.
ergo07
2022. november 19. 22:51
Az, hogy jól focizik, még nem menthetné fel az erőszakos bűncselekményeinek következményei alól. Börtönválogatottban lenne a helye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!