Megrázó videón, ahogy drogosok fényes nappal lövik magukat Párizs utcáin

2022. november 18. 06:33

Amikor a rendőrök közbeléptek kiderült, a drogfüggők között voltak illegális migránsok is, őket befogadó központokba szállították a hatóságok, sátraikat pedig lebontották.

2022. november 18. 06:33
null

Elképesztő felvételek kezdtek terjedni az interneten Párizs egyik kerületéről. Évek óta nincs nyugtuk a francia főváros északi részén lévő 19. kerület lakóinak a környéken hemzsegő drogosok és kábítószer-kereskedők miatt – írja a V4NA.

A kábítószeresek legutóbbi helye a Forceval téren volt, ahol több mint száz függő tanyázott. A kábítószer-fogyasztókat október 5-én vitték el a térről a rendőrök, az akciót örömmel fogadta Aubervilliers polgármestere, Karine Franclet, aki elmondta, hogy a környékbeliek egy évig szenvedtek a közelükben tartózkodó drogosok miatt.

A hírügynökség szerint a drogfüggők között voltak illegális migránsok is, őket befogadó központokba szállították a hatóságok, sátraikat pedig lebontották.

Alig telt el egy hónap az október eleji razzia után, máris minden ugyanúgy megy, mint ha mi sem történt volna. Egy, a kerületben készült felvételen jól látszik, hogy sötétedés után ellepik az utcát a függők és az árusok.

 

 

Másik felvételeken az látszik, nem csak éjjel aktívak a drogosok. Egy, a twitteren terjedő fotó tanulsága szerint egy függő fényes nappal az utcán egy sarokban belövi magát, miközben járókelők mennek el mellette.

 

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kybon
2022. november 18. 16:31
Ez tételesen nem igaz! Az előbb mutatták Párizst, ahol Julia Roberts nagyon boldog! Párizs szép, fényes és parfümszagú. Tessék tudomásul venni!
fatman
2022. november 18. 14:16
wir schaffen das! ahogy a művelt francia mondja (aki beszél németül) :)))
briganti
2022. november 18. 13:52
ezek azok az európai közös értékek amit nekünk is importálni kellene?
Sörgyári megálló
2022. november 18. 12:13
Tiszta Toronto. És Los Angelest is sikerült utolérni. Mondjuk Philadelphia azért még vezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!