Meggyűlt a baja a saját jegyzeteivel Joe Bidennek (videó)

2022. november 16. 17:44

„A jó, modern vezető egyik erénye, hogy sebezhetőnek mutatja magát” – kommentálta a Kontra.

2022. november 16. 17:44
null

Ahogy arról már lapunk is többször hírt adott, az amerikai elnök időnként meglepő helyzetekbe keveredik. Van, hogy „láthatatlan embereknek” nyújt kezet vagy épp eltéved egy sajtótájékoztató helyszínén.

Legutóbb a G20-as találkozón került kellemetlen helyzetbe, miután nem tudta elolvasni a saját jegyzeteit a sajtó képviselőinek jelenlétében.

Trump egy „best of Biden" videóösszeállítást vetített le a kampányrendezvényén (videó)

Donald Trump jó nagy troll volt, és levetített egy best of Biden összeállítást az egyik kampányrendezvényén. A jelenlegi amerikai elnök eléggé ismeret lett az elszólásairól és teszetoszaságáról, ezekből láthattak párat a rendezvényen résztvevők. Nyitókép: Mandiner Archív

Nyitókép: Képernyőfotó

A Kontra az esetet úgy kommentálta, hogy

Mint írták, „most éppen nem a puskáját (jegyzetét) ejtette el, hanem csak nem tudta azt elolvasni a jegyzeteit a sajtótájékoztatóján, miután Hszi Csin-pinggel, a kínai elnökkel tartott megbeszélést” – ismertették a részleteket.

Az esetről készült felvételt alább tekinthetik meg:

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LKJK
2022. november 17. 08:06
És még elhiszi valaki hogy ö van a volánnál?!
Niki1987.
2022. november 17. 06:54
Hölgyeim és Uraim, íme, az EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKE! (tapsvihar) Abban az országban csak azt veszik komolyan elnökként, aki elmúlt 75...? Autót nem lenne szabad vezetnie, nem hogy a világ egyik nagyhatalmát...
Tapeino
2022. november 17. 06:36
SAJÁT? Azt mondjátok: SAJÁT??
Vitéz János
2022. november 16. 23:14
Meggyűlt a baja a saját jegyzeteivel Joe Bidennek --- Nekem erős a gyanúm, hogy nem az ő jegyzetei voltak. Nem hinném, hogy engednék neki, hogy azokat használja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!