A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Begurult Brüsszel a németekre, szúrós szemmel nézik, hogy Scholz a sarkára állt

2022. november 09. 11:16

A német kormány legutóbbi, kereskedelmi tárgyalásokat érintő javaslata „riadalmat keltett” Brüsszelben, és Washingtont „sem nyűgözte le”.

2022. november 09. 11:16
null

Mint korábban arról lapunk is beszámolt: sarkára állt a német kancellár, Scholzék kifarolnak Bidenék mögül is. A németek még a félidős választást sem várták meg, máris új kereskedelmi tárgyalásokat akarnak. Erről itt olvashat bővebben.

Brüsszel és Washington is rámordult a németekre

A hír kapcsán a német döntésben érintett felek sem rejtették véka alá véleményüket. A Politico keddi írása szerint Brüsszel és Washington is „lehűtené a kedélyeket” Scholzék kereskedelmi tárgyalásokat érintő ötlete kapcsán. A lap szerint ugyanis

Brüsszel és az USA nemtetszése vélhetően nem alaptalan. Mint a portál felidézi ugyanis: a legutóbbi kísérlet egy hasonló megállapodásra három évnyi gyötrelmes tárgyalás után, előbb egy Németországon belüli, végül pedig Donald Trump ellenállása közepette omlott össze.

A Politico eredeti, angol nyelvű cikkét a témában kapcsán itt olvashatja.

 

Nyitóképen: Olaf Scholz, német kancellár. Fotó: MTI/AP/dpa/Wolfgang Kumm

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ebalint
2022. november 10. 07:40
Brüsszel begurulása csak az ún. volt szocialista országokra van hatással. A többi le se szarja. Igazából ők Brüsszel. Ezzel gondolom nem mondtam újat.
káli
2022. november 09. 17:51
Micsoda cím! Szúrós szemmel nézik! Normálisak vagytok?
DonCiccio
2022. november 09. 16:34
Jogállamisági eljárás? Németellenes szankciók ???
Beszélgető
2022. november 09. 15:34
Na most robbanthatják föl a cia ügynökök a német gázvezetéket. Ja, az már megvolt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról