Visszaszóltak Zelenszkijnek az arrogáns stílusa miatt

2022. október 12. 15:34

Nem mindenki volt elragadtatva az ukrán elnök montenegrói felszólalásától.

2022. október 12. 15:34
null

Október 8-án szombaton Ukrajna első embere, Volodimir Zelenszkij is felszólalt a Montenegrói Atlanti Szövetség által szervezett 2BS fórumon, ahol mások mellett arról értekezett, miért kell függetlenné válni Oroszországtól politikai, gazdasági, illetve energetikai értelemben és hogy ezt miért várja el a kontinens államaitól, így a balkáni országoktól is.

Ugyan beszédét taps övezte, Milorad Dodik, a Boszniai Szerb Köztársaság vezetője azért megjegyezte,

az ukrán elnököt biztosan nem kell megkérdezni arról, hogy a Nyugat-Balkánnak mit kell tennie vagy mit nem.

A szerbiai Kurir.rs beszámolója szerint Dodik hozzátette, illetlenség Zelenszkij részéről, hogy ilyen téren tanácsokat ad a balkáni országoknak.

Zelenszkij beszéde:

Nyitókép: AFP

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. október 13. 19:23
Mocskos gyilkos!
Belakiss
2022. október 13. 09:13
A mandi és különösen a trolljai a legmocskosabb oroszpropaganda letéteményesei Magyarországon. Szégyenletes banda.
Ferer
2022. október 13. 01:22
Lehet is mire arrogáns. Zelenszkij a XXI. Század eddigi legnagyobb hadvezére, és államférfija. Sok európai politikus példát vehetne róla.
sorivo4
2022. október 12. 20:39
Egyébként így van. A balkáni országokkal értünk egyet. Tudatlanságában és ostobaságában és a CIA-val a háta mögött az ukrán elnök az Atyaúrsitennek képzeli magát ezen a világon. Szerencséjére erről az arrogáns stílusról Magyarországgal kapcsolatban már leszokott, amiért mi sem tettük többé szóvá. Egy különbség van a magyar és az amerikai közt: a magyarok soha nem avatkoznak bele mások belügyeibe. Ez csak az amerikaiakra jellemző. Akik még ezt a leckét nem tanulták meg. Még Irak és Afganisztán után sem. Pedig a galaxisban mindenki tudja, hogy szigorúan tilos mások belügyeibe avatkozni és főben járó bűn. Mert csak ártani lehet vele. A világ megy, amerre kell mennie. A bölcs tudja merre fog menni, a hülye meg irányítani próbálja. De nem tudja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!