Végre felvették a telefont: egyeztetett az amerikai és az orosz védelmi miniszter

2022. október 22. 11:23

Ez legutóbb májusban sikerült.

2022. október 22. 11:23
null

Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter pénteken telefonon egyeztetett Szergej Sojgu orosz védelmi miniszterrel – közölte a Pentagon sajtótitkára, Pat Ryder dandártábornok a CNN szombati cikke szerint. Mint a lap tájékoztatott:

Májusban egyeztettek utoljára

Austin legutóbb május 13-án beszélt Sojguval – áll a Pentagon közlésében. Emlékezetes, a májusi volt az első alkalom, hogy a két vezető beszélt egymással azt követően, hogy Oroszország megszállta Ukrajnát. Austin akkor „azonnali tűzszünetre” szólította fel Sojgut.

Pénteken Austin beszélt az ukrán védelmi miniszterrel, Olekszij Reznyikovval is, hogy ismét megerősítse „az Egyesült Államok megingathatatlan támogatásáról Ukrajna mellett, hogy képes legyen szembeszállni Oroszország agressziójával” – adta hírül Ryder.

 

Nyitókép: ALEXEI DRUZHININ, ROD LAMKEY / POOL / SPUTNIK / AFP

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kisfrocs
2022. október 23. 07:05
Az lenne szám ha az e on is felvenné! A TELEFONT.
Osztap Bender
2022. október 22. 16:43
Végre felvették a telefont: Példát vehetne róluk az MVM ügyszolgálata! Állítólag előírás kötelezi a szolgáltatókat, hogy 5 (öt) percen belül elérhetőnek kell lenniük telefonon keresztül. No csak próbálkozzanak ezzel a "szolgáltatóval" az ellenőrök. Nekem 480 perc alatt sem sikerült. A téves, érvénytelen, stb. számlák küldése viszont már jól megy nekik.
Akitlosz
2022. október 22. 14:41
Kár ezt túlértékelni. Beszéltek telefonon. Na és? Bármi eredmény? Nahát ezért.
írmag
2022. október 22. 14:19
Amerikát már megint Tamás bátya képviseli Zelenszkij zongorajáték kísérete mellett. Lehet belőlük akár énekes kódis is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!