Ilyet még nem látott: pár méterrel az autók felett repkednek az ukrán harci helikopterek (VIDEÓ)

2022. október 21. 21:02

Az ukrán harci járművel azért repülnek alacsonyabban, hogy nehezebben szúrja ki őket az orosz földi légvédelem.

2022. október 21. 21:02
null

Több olyan felvétel is megjelent az interneten az utóbbi időben, ahol már-már az autópályán közlekedő autók között repültek az ukrán harci helikopterek.

A lentebbi felvételen az látható, hogy egy harci helikopter rendkívül alacsonyan repülve halad szembe az autópályán közlekedőkkel. Az Mi-24 típusú jármű körülbelül 5-10 méteres magasságban száguld nagy sebességgel.

Az ukrán helikopterek azért repülnek alacsonyabban, hogy nehezebben szúrja ki őket az orosz földi légvédelem, a vadászgépek és harci helikopterek radarjai, valamint az infravörös érzékelők.

 

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tailor
2022. október 22. 16:38
de fog még eleget .....
Halder
2022. október 22. 08:57
1/ Szerintem ez orosz eszköz (vagy még saját készlete az ukránoknak vagy kapták valakitől). 2/ Teljesen érthető, hogy a lehető legalacsonyabban repül, a radarok miatt.
Lami66
2022. október 22. 08:29
Aztán ha valamelyiket telibeveri egy ruszki rakéta, akkor zselé élő egyenesben jajjgat újabb fegyverekért, milliárdokért mert a ruszkik a békés polgárokat rakétázzák az autópályán.
Akitlosz
2022. október 21. 22:42
Ki nem látott ilyent? A névtelen szerző? Abszolút alapvető taktika, már az 1980-as években is így repültek. Nem csak helikopterek, de vadászbombázók is. A radar nem látja az ilyen alacsonyan szálló gépeket. 1982-ben az argentin haditengerészeti légierő 2 Super Etendard vadászbombázója úgy süllyesztette el az akkor legmodernebb angol Sheffield rombolót, hogy a romboló még csak azt sem vette észre, hogy támadás alatt áll. Ami a konkrét esetben szerencsésnek bizonyult, mert ha riadóztattak volna, akkor még sokkal több lett volna a halott. A támadó gépek tengerszinten repültek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!