„Nem állok készen arra, hogy gyilkoljak” – öngyilkos lett az orosz rapper, miután megkapta a behívót

2022. október 02. 14:55

Ivan Petunyin 27 évesen vetett véget az életének, hogy ezzel tiltakozzon a háború ellen.

2022. október 02. 14:55
null

„Nem állok készen arra, hogy saját embertársaimat gyilkoljam” – ezzel az üzenettel búcsúzott a 27 éves Ivan Petunyin orosz rapper a Daily Mail szerint. 

A lap azt írja: Petunyin Telegram-csatornájára töltötte fel utolsó üzenetét, ahol úgy fogalmazott, miután megkapta a behívót a hadseregbe, hogy Ukrajnában szolgáljon:  Az én lelkem nem bírná el azt a bűnt, hogy embertársaimat gyilkolom. Nem állok készen arra, hogy bármilyen ideológiáért gyilkoljak.

Úgy döntöttem, a történelemben maradok örökre – mint valaki, aki nem támogatja ezt a jelenlegi helyzetet”

– üzente a rapper. 

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi1962
2022. október 03. 18:06
ilyen egy kemény beszari repper inkább leülte volna a büntetést ha már nem akarja a hazáját szolgálni de szerintem még katona sem volt apuci elintézte neki hogy megussza a kiképzést most meglett neki a 15 perc hírnév és veszik a dalait
Sulammit
2022. október 03. 16:41
Végülis gyilkoltál. Egy gyilkos vagy! Öngyilkos. Már bocs, de amilyen puhány voltál, tuti, hogy nem adtak volna fegyvert a kezedbe.
krampus
2022. október 03. 14:19
jobban jart mint az a zenesz srac, aki megtagadta a bevonulast, igy a seggebe feldugtak valami nagy dakot, aztan hiaba mondta a dokinak, hogy mi tortent, azt mondta hogy semmi baja. A sitten meg naponta eroszakoljak , mert hogy ezt erdemli. Ugyhogy ez a srac a konnyebb utat valasztotta. Amugy ledurranthatta volna a sorozobizottsagot, mint par helyen mar megtettek paran. A haboru az egy olyan elmebaj, ahol egymast nem ismero fiatal ferfiak legyilkoljak egymast, mert egymast ismero ven faszfejek ezt eldontottek!
DrPepper
2022. október 03. 09:45
Nem tudom, oroszul hogyan hangzott el az ominózus mondat, angol fordításban a "my kind" vagyis a "saját fajtám" fordulat szerepel, ami arra utal, hogy kifejezetten ukránokat nem akart irtani. Ami arra a sajátosságra mutat rá, hogy az ukránokat az oroszok nem kezelik annyira ellenségnek, mint az amerikaiak által távirányított ukránok őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!