Nagy-britanniai orosz nagykövet: Oroszország nem fog atomfegyvert bevetni

2022. október 26. 18:13

Andrej Kelin megnyugtatta a világot.

2022. október 26. 18:13
null

Miután Vlagyimir Putyin orosz elnök ma figyelemmel kísérte az ország stratégiai nukleáris erőinek gyakorlatát, a Kreml Nagy-Britanniába delegált nagykövete, Andrej Kelin kijelentette, hogy Oroszország nem fog atomfegyverhez folyamodni az ukrajnai háborúban − számol be a Sky News.

Kelin a CNN-es Christine Amanpournak adott interjút, akinek elmondta: a Kreml védelmi vezetője biztosította a világ minisztereit, hogy az atomfegyvereket nem fogják bevetni.

Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem. Oroszország nem fog atomfegyvereket bevetni, ez szóba sem jöhet” – hangzott el szó szerint az adásban.

Nyitókép: Twitter 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paskai
2022. október 27. 06:55
"Oroszország nem támadja meg Ukrajnát." Ja.
sorivo4
2022. október 26. 19:22
Atomfegyverek bevetésére az ukrajnai konfliktusban, Ukrajna területén semmilyen körülmények közt nem kerülhet sor. Sem stratégiai, sem taktikai atomfegyverek bevetésére. Sem azokkal való fenyegetőzésre. Beszélni sem szabad róla.
jánosbácsi
2022. október 26. 19:21
Ukrajnát sem akarták megtámadni!
Rocktoberi
2022. október 26. 19:19
Így már Liz Truss sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!