A Saturday Night Live meghívójához hasonlította Orbán Balázs bejelentkezését Kid Rock

2022. október 31. 17:36

Az egyik legnépszerűbb tv-showt Bill Maher műsorában emlegette az amerikai zenész, mégpedig a miniszterelnök politikai igazgatójával való találkozása kapcsán.

2022. október 31. 17:36
null

Bill Maher amerikai showman YouTube-csatornáján fut a Club Random nevű műsor, melynek vendége vasárnap Kid Rock volt. A sztárt szeptemberben látogatta meg Nashville-i otthonában Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója, s erről az élményéről mesélt műsorában Mahernek.

„Akarsz valami furcsát hallani?” – vezette fel a sztorit Kid Rock. Elmesélte, hogy nemrég nála járt a miniszterelnök jobbkeze – bár csak másodjára sikerült eltalálnia, hogy melyik országé, először Törökországra tippelt –, akivel korábban Tucker Carlson forgatott Magyarországon, s aki nagy rajongója Kid Rocknak. Miután Orbán Balázs felhívta Kid Rockot, hogy a környéken jár, így szívesen találkozna vele, a zenész azt mondta, „gyere el ebédre, mert ez kibaszott furcsa, nagyon imádom!” 

A zenész indoklásként úgy fogalmazott, ha nemet mondana, az olyan lenne, mintha a Saturday Night Live meghívását utasítaná el az ember. Csak összehasonlításként: a legnépszerűbb, 305 Emmy-jelöléssel bíró amerikai tv-műsorról van szó.

Kid Rock aztán röviden jellemezte Magyarország politikai helyzetét – „tudod, ők ott eléggé jobboldaliak, ismered a mozgalmat, bármeddig újraválaszthatnak négyévente, ő (mármint Orbán Viktor) már tizenkét éve van” –, majd elmondta, Orbán Balázzsal az abortusztörvény módosításáról is beszélgettek. „Ez nagyon furcsa, de két oldala van: mielőtt abortuszt hajtatna végre, az anyának meg kell hallgatnia a gyerek szívhangját.”

„Úgy voltam vele, ez ijesztő és nagyszerű. Annyi különböző irányba kalandozott el az agyam… Azt gondoltam, ez olyan, mintha kínoznál valakit. De ugyanakkor meg ez egy kib*szott gyerek lehet, aki Isten kib*szott Földjén sétál” – összegezte a magyar abortuszszabályozással kapcsolatos érzelmeit Kid Rock.

A 444 úgy számolt be a beszélgetésről, hogy „tudod, Orbánt négyévente újraválasztják örökké”, továbbá a szívhangrendeletről szóló részről azt írták, „ez eléggé úgy hangzott, mintha kínoznák az anyákat”. Rejtély, hogy ezek a mondatok honnan származnak, mert Kid Rock ilyet nem mondott, amit viszont pozitívumként említett a szívhangrendeletről, az kimarad a cikkükből.

_

Nyitókép: Facebook

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Genusnextgen
2022. október 31. 19:24
A fidesz szoponcok továbbea is rá vannak kattanva a yachton kurvázasra:)
noge
2022. október 31. 18:59
Hiteles tájékoztatás - 444, nem a te neved.
Pierre
2022. október 31. 18:40
egy példa arról, hogy készülnek a NER-ben az orbán rendszert méltató nemzetközi hírek: 2022. szeptember 15. Kid Rockkal fotózkodott Orbán Balázs. Orbán Balázs a közösségi oldalán már korábban is beszámolt arról, hogy Nashville-be utazott „egy kedves barát meghívására”. ...ez a barát nem más, az ismert zenész Kid Rock. A posztból az is kiderült, hogy a zenész "tiszteli Magyarországot, illetve azt a munkát, amit a magyar kormány végez a nyugati értékek védelme érdekében." https://mandiner.hu/cikk/20220915_kulfold_orban_balazs_kid_rock_nashville_birtok_latogatas október 31. Az amerikai politikai talkshow-k egyik nagy alakja, Bill Maher nemrég indította youtube-csatornáját Club Random néven, amelyben vasárnap Kid Rock volt a vendég. Az énekes Trump támogatója volt korábban. Erről is szól a beszélgetés eleje, majd egy ponton szóba kerül az abortusz témaköre. Kid Rock itt arról beszél, mennyire nem ért egyet azzal, ahogy a republikánusok kezelik ezt az ügyet. Nekik is el szokta mondani – meséli – hogy „vegyétek le a kezeteket” erről a dologról. Ekkor szakítja félbe az amerikai belpolitikáról szóló eszmefuttatását. „Akarsz hallani valami furát?” – teszi fel a kérdést Bill Mahernek. Majd ez a beszélgetés zajlott le: " – Nemrég járt nálam a török miniszterelnök jobbkeze Nashville-ben a házamban. – A török miniszterelnök? - Igen a török. Ja nem, a magyar miniszterelnök jobbkeze, bocsánat." Miután tisztázzák, hogy nem Erdogan, hanem Orbán jobbkezére gondolt Rock, elmeséli, hogy is történt a találkozó. Kiderül belőle, hogy a magyar kormány emberei keresték meg. "Valami jobboldali cuccról akart beszélni velem, amit Magyarországon csinálnak. Nagy rajongóim, épp itt voltak az Államokban, bla-bla-bla. Hát ez kurva fura, persze, hogy benne vagyok" – mondta Kid Rock. "Szóval jött ez a csávó a házamba, tudod, ők elég jobboldaliak, ismered a mozgalmat, bármeddig újraválaszthatnak négyévente, ő (mármint Orbán Viktor) már tizenkét éve van” –, majd elmondta, Orbán Balázzsal az abortusztörvény módosításáról is beszélgettek. „Ez nagyon furcsa, de két oldala van: mielőtt abortuszt hajtatna végre, az anyának meg kell hallgatnia a gyerek szívhangját.” "Úgy voltam vele, ez ijesztő és nagyszerű. Annyi különböző irányba kalandozott el az agyam. Azt gondoltam, ez olyan, mintha kínoznál valakit. De ugyanakkor meg ez egy kibaszott gyerek lehet, aki Isten kibaszott Földjén sétál" Ez a sztori mindenhogy kínos, mandiNER kutyák. Akkor is, ha nem úgy fordítjuk, hogy "örökké". A kínzás résznél meg nem tudom mit szerettetek volna cafolni, mert semmit nem sikerült. Semmilyen kedves barat nem hivta meg orban balazst, ahogy o hazudta. Nem orbán balázs bejelentkezését hasonlította Kid Rock a Saturday Night Live meghívójához, azt sem tudta ki az, meg most is azt hiszi, egy torok csavo volt, hanem azt, hogy egy barmilyen orszag miniszterelnokenek jobbkeze megkeresi, hogy talalkozzanak.
zoles
2022. október 31. 18:04
Hazudik a 444? Csak nem...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!