Kanye West afroamerikai énekes elmagyarázta, miért igaz, hogy „white lives matter”

2022. október 06. 19:39

Képpel is illusztrálta okfejtését.

2022. október 06. 19:39
null

Kanye West huszonkétszeres Grammy díjas afroamerikai rapper az Instagram-oldalán fejtette ki, hogy miért igaz, hogy „white lives matter”, avagy: A fehér életek számítanak!

„Itt a legújabb válaszom arra, amikor az emberek megkérdezik tőlem, hogy miért csináltattam egy pólót, amin az áll, hogy a fehér életek számítanak.

– szögezte le ellentmondást nem tűrően a rapper.

 

 

Nyitókép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. október 07. 12:58
Szerintem meg egyszerűen az emberek számítanak rassztól függetlenül. A fajgyűlölőknek ez magas.
Barnabás.N
2022. október 06. 21:27
Respektálom. Az emberek bőrszíntől függetlenül értik, hogy a BLM valójában egy torz, fehér ellenes, kirekesztő mozgalom. Ráadásul nem is igazi alulról jövő kezdeményezés, hanem egyes "társadalom-építők" által finanszírozott.
MyOp
2022. október 06. 21:14
Nem ez szúrta Kim Kardishinat egy időben?
vemiko
2022. október 06. 21:14
mi ez a rasszista duma? fekete.....fehér?...mifelénk vannak rendes...dolgos, tisztességes emberek, meg kevésbé rendes, tróger munkakerülő emberek......van közöttük cigány, sváb, tót, zsidó, arab, magyar....ennyi......minden élet számít!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!