Itt vannak az első víz alatti felvételek a felrobbant Északi Áramlatról (videó)

2022. október 18. 11:57

Brutális károk keletkeztek a vezetéken.

2022. október 18. 11:57
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy a dán rendőrség szerint erős robbanások okozták a lékeket az Északi Áramlatokban. Az oroszokat nem vonták be a vizsgálatba.

Most a svéd hatóságok közzétették annak a pilóta nélküli búvárhajónak a felvételeit, amely a szeptember végén megrongálódott Északi Áramlat földgázvezetéket vizsgálta. Stockholm szerint a videón látható lyuk megközelítőleg nyolc méter átmérőjű, és biztosra vehető, hogy külső robbanás okozta, nem pedig valamilyen baleset.

 

Fotó: HANDOUT / SWEDISH COAST GUARD / AFP

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. október 20. 14:20
Mi a lóf.sznak kell még történni, hogy Európa népe felébredjen a FOS-álomból???????????????????????????????
kujon
2022. október 19. 09:21
Bár néha nehéz látni, hogy mikor hol is van a kamera, de nekem ez úgy tűnik, hogy kifelé cafrangos a nyílás, tehát belső robbanás történt.Ahhoz meg ugye a cső valamelyik végén kellett bejusson a robbanószer.A cső két vége meg hol is van szabadon a felszínen?Na, hol? A lényeg, hogy semmin sem szabad meglepődni, meg a semminek az ellentétén sem.
Petykabá
2022. október 18. 20:20
Európa az Amerikaiak csicskája. Ha Biden, holnap Brüsszel főterén megerőszakolja Fonderlájert, akkor az EU-ban tapsolni fognak hozzá és FonyderLájer meg megköszöni.
nempolitizálok
2022. október 18. 19:05
A The Wall Street Journal újságírói értesültek az Északi Áramlatban történt baleset vizsgálatának eredményeiről. Erről egy meg nem nevezett forrás számolt be az újságnak a nyomozásban érintettek közül. A kiadvány szerint a német nyomozóknak nem sikerült azonosítaniuk a vezetékrobbanás felelőseit. Biztosítanak azonban arról, hogy a robbanások szabotázs következményei. A nem elegendő bizonyíték ellenére a német tisztviselők Oroszországot hibáztatták. Logikus, bár akár Orbán is logikus lett volna nekik. Ha valaki csak súgja, hogy USA, azonnal repcsi, méretheti meg magát a munkaerőpiacon és ott a libbant nem túl sokat ér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!