Elon Musk is felkerülhetett az ukrán nacionalisták halállistájára

2022. október 16. 10:29

Az ukránok szerint azonban csak hamisítványról van szó, és orosz provokáció az egész.

2022. október 16. 10:29
null

Twitteren számolt be arról egy újságíró, hogy Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója is felkerült a Mirotvorec halállistájára (magyar vonatkozása is van a hírhedt listának, korábban például Bayer Zsolt is felkerült rá). Az újságíró, aki elmondása szerint már évek óta figyelmeztet a Mirotrovec létezésére, ezt egy képernyőfotóval támasztotta alá: 

„Valódi ez a lista? Mi az URL?” – tweetelte Elon Musk válaszul Eva Karene Bartlett független újságírónak. A Tesla vezérigazgatójának profilját több felhasználó szerint 15 perc után törölték az ukrán nacionalista weboldalról. Nem világos, hogy valóban rövid ideig szerepelt-e Musk a Mirotvorecen. Egyes jelentések szerint a profilját gyorsan kitörölték az adatbázisból, míg ukrán aktivisták azt állították, hogy a kép hamisítvány, és orosz provokációnak nevezték.

A Tesla vezérigazgatója némileg felkavarta az állóvizet azzal, hogy a közelmúltban Twitteren szavazást indított: a Donbászban, valamint a Krímben élő helyiek akaratának kellene-e döntő érvényűnek lennie abban, hogy Moszkvához vagy Kijevhez tartozzanak. 

a Donbászban, valamint a Krímben élő helyiek akaratának kellene-e döntő érvényűnek lennie abban, hogy Moszkvához vagy Kijevhez tartozzanak. 

Nyitókép: Angela Weiss / AFP

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Okostolyas
2022. október 17. 16:27
Ugy latszik nem szeret elni. A sajat penzebol tamogatja oket es ez most megkoszonik neki. Csak igy tovabb....
Vakfolt
2022. október 17. 14:26
Ukrajnát mihamarabb fel kell venni az euba, mert demokrácia.
Unknown
2022. október 17. 12:51
FEl. És amekkora vagány, igazi puhapöcsként azonnal viszakoztt is és támogatja őket tovább. Sose volt a faszi szimpatikus. Állanóan sír, illetve a balhét keresi. Értem a teljesítéményt amit elért, de ehhez egy igazi gerinctelen ripacs személyiség társul.
konfucius
2022. október 16. 23:57
Le is fosta a bokáját hirtelen, és becsicskult az ukrán geciknek, fizeti és szolgáltatja nekik tovább a hadműveleteikben kulcsszerepet játszó műholdas internetet. Elnyújtva ezzel a háborút.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!