Putyin aláírta a törvényt, akár tíz év börtönre számíthat, aki megtagadja a harcot

2022. szeptember 24. 17:28

A törvényt az orosz parlament is jóváhagyta.

2022. szeptember 24. 17:28
null

Egy Vlagyimir Putyin elnök által szombaton aláírt új törvény szerint azok az orosz katonák, akik megtagadják a harcot, dezertálnak, nem engedelmeskednek, vagy megadják magukat az ellenségnek,

akár 10 év börtönbüntetésre is számíthatnak

– írja a Guardian az orosz média beszámolója alapján. A törvényt az orosz parlament is jóváhagyta.

Nyitókép: AFP

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oegyg
2022. szeptember 25. 08:02
Én szívesen fizetem a repjegyét Oroszországba annak a mandineresnek, aki szerint ez teljesen rendben van. Semmi gond, külföldi önkénteseket is keresnek. Most meg lehet mutatni, mennyire elkötezett híve a személy az oroszok ügyének.
foldizs
2022. szeptember 24. 22:34
Tehát ne legyenek hadifoglyok, akiket később ki lehet váltani, hanem inkább haljanak meg... ennyit ér Putyinnak az oroszok élete!
ZeroTadpole8073
2022. szeptember 24. 21:42
Figyelj Libsicsürhe, ez mindenhol így van a világon. Így volt a vietnami háború esetén is, amikor a kedvenc demokráciátok odatelefonálta magát, ahol semmi keresnivalója sem volt. Be kellett vonulni katonának. Ma megint ott vannak, ahol nem kéne, most Ukrajnában, egyelőre proxy-módban. Ha egyszer el kell menni, felveheted a FreeSZFE buziálarcot, azt nem mész, de az +10 év lesz. Amerikában is, ha el kell menni.
Lajoss
2022. szeptember 24. 20:33
..és ezt tűri a nép..megérdemlik..mint,ahogy mi is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!