Kitiltották Sean Pennt és Ben Stillert Oroszországból

2022. szeptember 05. 17:40

Amennyiben a jövőben Oroszország területére lépnének, az súlyos szankciókat vonna maga után – figyelmeztet a minisztérium.

2022. szeptember 05. 17:40
null

Oroszország tiltólistára helyezte Sean Penn kétszeres Oscar-díjas amerikai színészt és Ben Stiller amerikai filmszínészt, mert korábban nyilvánosan bírálták Moszkva Ukrajna ellen folytatott háborúját – adta hírül a Sky News.

A két színészt az orosz külügyminisztérium egy olyan, 25 amerikai állampolgárt tartalmazó listára vette fel, amin főként politikusok, kereskedelmi szereplők és ipari vezetők szerepelnek.

Amennyiben a listán szereplők a jövőben Oroszország területére lépnének az súlyos szankciókat vonna maga után – figyelmeztet a minisztérium.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
samuka
2022. szeptember 06. 16:48
Ben Stiller érdektelen, viszont Sean Pennben hatalmasat csalódtam.
csulak
2022. szeptember 06. 12:34
nem sikerutl az akna munka ennek a ket bator proletarnak
Reszelő Aladár
2022. szeptember 06. 09:15
"Sosem szabad fullba nyomni a kretént" Ezt pont neki mondták, pont a másikkal példálozva. Oscar bácsi azóta se gyütt. Most meg már Moszkvába sem lehet menni. Mondjuk ettől nem lesz vége ennek a szarságnak.
Belakiss
2022. szeptember 06. 09:08
Nyilván nem fognak tudni aludni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!