Oroszország azonnali elhagyására szólítja fel az amerikaiakat az USA moszkvai nagykövetsége

2022. szeptember 28. 15:05

Biztonsági riasztást adott ki az USA moszkvai nagykövetsége.

2022. szeptember 28. 15:05
null

Az amerikai nagykövetség szeptember 27-i dátumozású felszólításában az áll, hogy tartanak attól, Oroszország a mozgósításnál elképzelhető, hogy nem veszi figyelembe a kettős állampolgárságot, ezért az amerikai állampolgároknak biztonságosabb, ha elhagyják az országot – írja az Euronews. 

Felhívták a figyelmet a levélben arra, hogy

nincs idő késlekedni, mivel a repülőjáratok már rendkívül korlátozottak, és közúton sem könnyű elhagyni az országot.

Nyitókép: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko 

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2022. szeptember 28. 22:19
"Oroszország a mozgósításnál elképzelhető, hogy nem veszi figyelembe a kettős állampolgárságot, ezért az amerikai állampolgároknak biztonságosabb, ha elhagyják az országot" A fenti indok alapján csak a kettős állampolgárokat fenyegeti az a veszély, hogy besorozzák őket, akkor miért az amerikai állampolgárokat és a nem kettős állampolgárokat figyelmeztetik.
Kivűlálló
2022. szeptember 28. 20:56
"Oroszország azonnali elhagyására szólítja fel az amerikaiakat az USA moszkvai nagykövetsége" Mit keresnek amerikaiak Oroszország területén? A USA konzuljait és a nagykövetet meg már régen ki kellett volna rugdosni Oroszországból!
Egyasokközül
2022. szeptember 28. 18:31
"Jennifer Granholm amerikai energiaügyi miniszter szerint az európai országoknak és a régióba tartó LNG-szállítóknak az Északi Áramlat gázvezetékek elleni „nyilvánvaló szabotázs” miatt fokozott készültségben kell lenniük."-index.hu Napokon belül megtámadnak egy lng szállító hajót amit orosz támadásnak fognak beállítani és kitör a 3. világháború.
critical man
2022. szeptember 28. 18:28
Az EU-ból is takarodhatnának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!