Orbán Viktor: Bravo, Giorgia!

2022. szeptember 26. 10:44

A magyar miniszterelnök is gratulált az olasz jobboldal győzelméhez.

2022. szeptember 26. 10:44
null

„Több, mint megérdemelt győzelem. Gratulálok!” – üzente Facebook-oldalán Giorgia Meloninak a magyar miniszterelnök hétfő délelőtt. 

Itália legnagyobb részén a jobboldali pártok szövetsége nyerte meg a választást. A hagyományosan vörös Bologna és Firenze környékén a baloldal, míg Nápolyban az Öt Csillag Mozgalom tudott nyerni. 

Kapcsolódó

Guardian: Meloni erkölcsi ihletője Orbán Viktor, veszélyt jelent egész Olaszországra és Európára

A brit lap Mussolinit emlegetve számol be az olasz választások jobboldali győzteséről. Kapcsolódó...

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2022. szeptember 26. 11:47
A miniszterelnök-asszony jelöltet "posztfasisztázó" 444, latex, stb.-nek bezzeg a Makizay által deklaráltan képviselt fasisztákkal nem volt baja, persze, azok derék, jó fasiszták. Elmehet az összes libernyák a picsába, a könnyeikkel fogunk koccintani a legközelebbi EP választás után Európa-szerte.
buvu
2022. szeptember 26. 11:26
De hát nem úgy volt, hogy Orbán egy jelentéktelen figura? Mit szól ehhez Karácsony?
ericco
2022. szeptember 26. 11:26
Csak a szokasos olasz eredmeny. Arra szavaztak, aki meg nem vagy reg volt kormanyon. Az olasz valasztok viszonylag gyorsan elvesztik a bizlamukat minden kormanyban, aztan jon egy uj vagy reg latott kedvenc. Maroni partja apr eve meg csak 4%-os kis part volt. Amugy mar el is kezdodott az adok-kapok Berlusconi es Salvini kozott, kivancsi vagyok meddig huzza a kormany.
buvu
2022. szeptember 26. 11:26
De hát nem úgy volt, hogy Orbán egy jelentéktelen figura?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!