Így búcsúztatta Orbán Viktor Gorbacsovot Moszkvában

2022. szeptember 03. 12:21

Képösszeállításunk a moszkvai eseményről.

2022. szeptember 03. 12:21
null

Ahogy megírtuk, a miniszterelnök Deutsch Tamással, Schmidt Máriával, Orbán Balázzsal és Kónya Imrével utazott Moszkvába, hogy részt vegyen Mihail Gorbacsov búcsúztatásán.

Orbán azóta a Facebookra is posztolt:

– írja a miniszterelnök.

A továbbiakban beszéljenek a képek:

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Összesen 291 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2022. szeptember 03. 22:49
Orbán Viktor újabb GERINCTELENSÉGE! Világos, hogy a küldöttséget Gorbacsov temetésére Németh Miklósnak kellett volna vezetni, vagy legalább tagja kellett volna legyen, hiszen Németh volt Gorbacsov partnere. Egy napon azt fogjuk olvasni a lakájmédiában, hogy Orbán sajátmaga nyitotta ki a határt 1989-ben. A németeknek is fontosabb a szanció, mint az, hogy fejet hajtsanak annak a koporsójánál, akinek az újraegyesülést köszönhetik.
..--..
2022. szeptember 03. 22:28
-zsoltkom- " Így búcsúztatta Orbán Viktor Gorbacsovot Moszkvában" " Kiderült, a magyar kormány nem is igényelte hivatalosan az uniós forrásokat (...) a magyar kormány eddig semmilyen hivatalos lépést nem tett ez ügyben." https://bit.ly/3BcMuC8
Krupp Skya
2022. szeptember 03. 20:31
Orbán titokban tárgyalt Putyinnal, megegyeztek Magyarország megkapja Kárpátalját Románia meg Erdély helyett megkapja Ukrajnát, de Zselé lesz a román miniszterelnök.
Palatin
2022. szeptember 03. 20:17
Gorbacsov azt hitte és remélte, hogy az USA-val lehet normális kapcsolatokat létesíteni. Ezért tett komoly lépéseket ebbe az irányba. De alig egyezett bele a német újraegyesítésbe, - ami nem lett volna muszáj -, Clinton, aki ezt a Szovjetunió gyengeségeként értelmezte, igéretét brutálisan megszegve elkezdte a Nato rohamszerü bövítését keletre. Putyin felismerte, hogy az amcsikkal nem lehet normális kapcsolatokat kiépíteni, mert ök a külpolitikában csak két lehetöséget látnak minden partnerrel kapcsolatban. A partner vagy mindenben engedelmeskedik nekik, aláveti magát az USA akaratának, vagy ha nem, de akkor ellenségként kezeli. Ez az amit Putyin és a kinai vezetés világosan lát. Az USA ezt még 1-2 évtizedig tudja csinálni, de azután ennek vége. Nemcsak azért mert Kina feltartóztathatatlanul megy elöre négyszer akkora, jól képzett, szorgalmas lakosságával és kimeríthetetlen ásványi kincseivel, hanem azért is, mert az USA-t már ma is utálják az egész világon, Japán, Nyugateurópa, Kanada és Ausztrália kivételével, akik alá vetették magukat az USA akaratának. Az USA-val együtt ezek a világ lakosságának azonban csak 15%-á teszik ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!