Orbán Viktor Moszkvába utazott Gorbacsov temetésére

2022. szeptember 03. 08:22

A magyar delegáció tagja még Deutsch Tamás, Schmidt Mária, Orbán Balázs és Kónya Imre.

2022. szeptember 03. 08:22
null

Orbán Viktor miniszterelnök

szombat reggel Moszkvába utazott, hogy lerója kegyeletét Mihail Gorbacsov volt szovjet államfő ravatalánál

– tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. A volt államfőt és pártfőtitkárt a moszkvai Novogyevicsi temetőben helyezik végső nyugalomra, előtte a nyilvános szertartás a moszkvai Szakszervezetek Házának oszlopcsarnokában lesz.  

A magyar delegáció tagja Deutsch Tamás fideszes politikus, Schmidt Mária történész, Orbán Balázs politikai igazgató és Kónya Imre ügyvéd, politikus is – közölte a sajtófőnök. Mihail Gorbacsov, a Szovjetunió első és egyben utolsó elnöke augusztus 30-án, hosszú és súlyos betegség után, 91 éves korában hunyt el.

(MTI)

Fotó: Facebook

Összesen 364 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2022. szeptember 03. 14:22
Orbán Viktor VILÁGPOLITIKUS ! Tehát nem fél az USA-tól és senkitől. Gratulálok !
ykzsmed
2022. szeptember 03. 13:07
Tisztességet meg kell adni az ellenség halottjának is. Gorbacsonak legyen nyugodt, békés, csendes pihenése! RIP!
Hangillat
2022. szeptember 03. 12:15
Gorbi és Reagan nélkül a hazai vírus és baktériumtörzsek még mindg a keleti rubintcsillagos taknyon képeznének televényt. 168 Óra ,Népszabó pionyerkái ,nem pioneerkái. Max .előre a lenini úton, Strabag részleges részvétellel. Mutáns törzseink jól alkalmazták genomukat
hoci74
2022. szeptember 03. 12:08
Én találkoznék Putyinnal,azt nyomnánk egy fotót a középső ujjunkat feltartva, félreérthetetlen módon. Azt akinek nem inge ne vegye magára ;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!