„Putyin veszélyes és az érzelmek hatása alatt cselekszik” – állítja egy volt KGB-ügynök

2022. szeptember 27. 17:37

Szergej Zsirnov szerint az orosz elnök nukleáris fegyvereket is bevethet Ukrajnában.

2022. szeptember 27. 17:37
null

Vlagyimir Putyin nagyon veszélyes ember, aki az érzelmek hatása alatt cselekszik. Könnyen előfordulhat, hogy nukleáris fegyvereket is bevet Ukrajnában. Idézte az Unian hírügynökség Szergej Zsirnov volt KGB-ügynököt.

– mondta Zsirnov. „Az orosz elnök elleni koalíció még erősebb, mint amilyen a Hitler elleni volt. Az Egyesült Államok és a NATO teljes katonai potenciálja sokszorosan meghaladja Oroszország katonai potenciálját, sőt valamivel meghaladja a nukleáris potenciálját is” – fűzte hozzá a szakértő.

Fotó: Alexei Druzhinin / Sputnik / Sputnik via AFP

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. szeptember 28. 11:20
meg egy friss nyugati kacsa
Menhetten
2022. szeptember 28. 10:24
Szegény kis orosz katonák, mikor jönnek rá, hogy nem érdemes Putyinért meghalni?
Hydra Esus
2022. szeptember 28. 05:58
"aki az érzelmek hatása alatt cselekszik" Tehát nem robot.
sorivo4
2022. szeptember 28. 01:19
Putyin épp úgy került bele, ahogy Sztálin is. Nem számított és készült rá, álmában sem. De végül győzött és Berlinig vonult. Ahová soha nem készült, de muszáj volt mennie. A sors rendelte így. Így kellett lennie. Harcolnia kell a hazájáért és nincs választása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!