Üzent Medvegyev: bevethetik az atomfegyvert, azt is elárulta, hogy mikor

2022. szeptember 27. 12:44

A nyugati hatalmak kijelentései szerinte nem mások, mint „csak egy szertartásos verbális fosás”.

2022. szeptember 27. 12:44
null

Dmitrij Medvegyev a Telegram-csatornáján üzent a világnak, legfőképpen a vezető politikusoknak: Moszkvának joga van ahhoz, hogy nukleáris fegyverekkel védekezzen, majd világosan leírta, hogy ez milyen esetekben történhet meg.

Kijelentette, hogy a nyugati hatalmak szeretnek nagyképű kijelentéseket tenni,

„A fosásos demagógia szökőkútjai, párosulva a rosszindulatú károgó retorikával” – fejtette ki.

A nukleáris fenyegetésről

Medvegyev kijelentette, hogy hiába követeli Biden, Truss, Blinken és Sullivan „atlanti nyálat fröcsögve” Oroszországtól azt, hogy Oroszország „vegye le a kezét” a nukleáris indítógombról, az orosz politikus leszögezte, hogy

Előre meghatározott esetekben. A nukleáris elrettentéssel kapcsolatos állami politika alapelveinek szigorú betartásával. Ha minket vagy szövetségeseinket ilyen fegyverekkel támadnak meg. Vagy ha egy hagyományos fegyvereket használó agresszió államunk létét fenyegetné. Oroszország elnöke ezt nemrégiben kifejezetten világossá tette.”

„Ha az Oroszországot fenyegető veszély meghaladja a megállapított veszélyességi határt, akkor reagálnunk kell. Anélkül, hogy bárkitől engedélyt kérnénk, anélkül, hogy különösebb egyeztetést tartanánk. És ez biztosan nem blöff” – tette hozzá Medvegyev.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2022. szeptember 28. 08:44
Aki folyton azt emlegiti, hogy nem blöfföl, az általában blöffól. Kezdem megsajnálni őket.
Mócsing
2022. szeptember 27. 15:39
-
Mócsing
2022. szeptember 27. 15:39
legjobb lesz mikor ledobja az atomot és rákeni az amerikaikra azt is, hogy nem volt más választása :) meddig lehet még ezt csinálni már a faszom bele fenyegetőzik itt , takarodjon a kurva anyjába a saját népe nem győz elmenekülni, hát nem jött még rá hogy már senki nem akar háborúzni meg meghalni a hazáért , ki a faszt érdekel ez a sok balfasz nacionalista vezető dögöljön meg ő. Ott üldögélnek a konferenciákon a fronton meg halomra lövik egymást az emberek. Istenem olyan buták vagyunk.... zelejnszkivel meccseljék le egyikért sem lenne kár...
Pelso j.
2022. szeptember 27. 15:38
mocsadék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!