CPAC: Yishai Fleisher rabbi a „nemzeti politika modern kori hősének” nevezte Orbán Viktort

2022. augusztus 05. 12:17

A rendezvényen a nyitóimát mondó vallási vezető közös képet is posztolt a magyar miniszterelnökkel.

2022. augusztus 05. 12:17
null

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója hivatalos közösségi oldalán hívta fel a figyelmet Yishai Fleisher rabbi Facebook-posztjára. A rabbi, aki a rendezvény nyitóimáját mondta, Orbán Viktor miniszterelnökkel készült közös képéhez a következőket írta:

„Nagyszerű találkozó a nemzeti politika modern kori hősével, Európa dzsihadista bevándorlás elleni küzdelmének élharcosával és Izrael szövetségesével.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
beatrix8642
2022. augusztus 06. 11:02
Kommentem a Polgár Judit zseni sakkozónk cikkhez! Gratulálunk Polgár Juditnak, testvéreinek, szüleinek! Ismerjük még kálváriájuk, amikor édesapjukat beszámíthatatlannak akarták minősíteni és a gyermekeket elvenni, intézetben tenni! Gyalázatos, elvtelen, igazságtalan aljasságokat kellett elviselni! Nem emlékszem, hogy a támadók felelősségre lettek volna vonva! Pedig ezt a mai napig követeljük! Magyarország nem lehet következmények nélküli ország! A bűnösöknek felelniük kell bármely politikai színezetűek, bármilyen pozícióban vannak! Kell egy igazságos értékrend! Elkezdték felismerni az oktatásban is valamikor, hogy a sakk gondolkodásra, stratégia kidolgozását, a gyermekek fejlődését segíti elő! Mint mindig, ment egy darabig és ahogy lenni szokott abbamarat! Biztos vagyok benne, hogy a Polgár testvérek segítenének nagyon szívesen ebben a projektben! Nehogy mar kínai gyerekeket kelljen tanítaniuk!!!
beatrix8642
2022. augusztus 06. 11:02
Kommentem a Csókay András professzor cikkhez! A Mandinernek a mai napon sikerült három cikket lehoznia, melyek összefüggésükben nézve elemzésre, a valódi okok, indokok a háttér elemzésére ösztökélhetnek! Orbán Viktor, Polgár Judit, Csókay András! Mindhárom ember kálváriáját, munkáját elég alaposan ismerem! Csókay András egy zseni. Mindenhol elismerik hatalmas tudását, de A Honvéd kórházban, ott bizonyos emberek nem! A média sem tudósít a szétválasztott gyermekekről, arról hogy egészségesen, boldogan élnek! Nem orvos vagyok, de drága kislányom és párja az, és ott dolgoztak! Magam, mint egy nemzetközi cég informatikai vezetője sok mindet telepítettünk ott! Szeretek az emberekkel beszélgetni, véleményük megkérdezni! Ezek ismeretében alakítom ki saját véleményem! Nem akartam elhinni, hogy a gyerekek sorsáról Csókay professzorral a Klubrádió adott le egy riportot! Miért nem a közmédia? Meglepett, hogy Csókay doktor megítélése nem volt ott igazán pozítív! Azt nem sikerült megállapítani, hogy esetleg vallási elvei miatt-e! De ez sem stimmel, hisz kormányunk mindenhol hirdeti, hogy keresztény ország vagyunk! Persze olyan butaságokat, hülyeségeket is, hogy mindenki annyit ér, amennyije van! Tévedés, torzítás, mindenki annyit ér amennyire képzett, amennyire tanult, amennyire kreatív! Kiművelt emberfőkre van igazán szükség, nem pedig ipari tanulókra a gazdaság szárnyalása érdekében! Ne értsék félre semmit nem becsülök le, mindenkire szükség van a maga helyén, ott teljesedjen ki! Azt viszont nem fogadom el, hogy meggyőzzenek, hogy a fekete valójában fehér! Mondhatnám, hogy az egész Parlament egész életükben magoló jogvégzettekből áll és nem sok közük van a bölcsészeknek a gazdasághoz, a realitáshoz! Kétségeim növelte az MBVK , a végrehajtók milliárdos lopása, tolvajlása, aztán lebukása! Folyamatosan kerülnek a bűnt elkövető végrehajtók letartóztatásba és azok, akiknek meg kellett volna ezt akadályozniuk! Végtelenül fájdalmas, hogy a szálak egyenesen az IGAZSÁGÜGYI MINISZTÉRIUMIG nyúlnak, sőt annak miniszteréig, Varga Judit-ig! Botrány a köbön! Meg szeretném jegyezni, mind Varga Judit, mind Orbán Viktor kellő időben a legelején tájékoztatva lett a korrupcióról, a magyar emberek meglopásáról! Természetesen a nyomozó ügyészségnek kell lépnie hivatalból, de ha erre nem kerül sor akkor a bizonyítékok, átvetetett bejelentések, panaszokkal bizonyítjuk ezt és megtesszük a feljelentést! Magamrészéről még Kocsis Máté, Sára Botond, és az akkori józsefvárosi jegyző Rimán is a feljelentek közt szerepel! Ez a feljelentés már rég megtörtént a józsefvárosi, a budapesti, az országos rendőrkapitányságot, de eredményét, a nyomozati anyagokat nem láttam! Nem fogják eltusolni, mert az EU ügyészség kellemetlenebb lesz!
beatrix8642
2022. augusztus 06. 11:01
Nem azt nézzük, hogy mit mond a miniszterelnök, hanem mit cselekszik és állítása szerint mindenért ő a felelős! Nem vagyunk megelégedve szellemi kapacitásával, rossz gazdasági döntéseivel! Magam részéről szeret a tehetségeket, zseniket, mint Polgár Judit, Csókay András professzor! Hogy is állunk a tehetségek támogatásával miniszterelnök úr? Nem egyértelmű nyilatkozatai vannak a témában! A kormányban egyesek azt terjesztik, azt hazudják, hogy mindenki annyit ér, mint amennyije van, amennyit begyűjtött, netalántán lopott! Elhiszi valaki ebben az országban, hogy egy gázszerelő, speciel az ön gyerekkori barátja a legokosabb, leggazdagabb ember lehet Magyarországon, vagy a veje zseni! Nem jó kapcsolataik vannak, sima pályán játszanak! Nem hiheti, nem hihette, hogy az EU ügyészség, melyről ön hallani sem akar nem fog kutakodni! Fog mert addig nem fogják utalni a támogatásokat! A magyar emberek rá fogják kényszeríteni a kormányt, hogy csatlakozzon az EU ügyészséghez! Nem kell tartaniuk azoknak ettől, akik em bűnöztek! Aki viszont vétett, annak felelnie kell! Végtelenül nagy hiba volt Varga Judit, Kocsis Máté, Sára Botond stb. újboli kinevezése! Az MBVK ügy amely az igazságügyminisztérium legmagasabb köreire terjed ki az évszázad leggyalázatosabb korrupciós ügye! Hogy történhetet meg ez az ön irányítása alatt! Az egész Parlament ráadásul tele van jogvégzettel! Tehát beismeri, hohy ez súlyos rendszerhiba! Ön és Varga Judit a kezdetektől tudott a korrupcióról! Takargatták, semmit sem tettek a végrehajtók megbüntetéséért! Rendesen tejeltek, visszaosztottak! No ezt kell elmesélni az EU ügyészségének! Javaslom lépjen hátra és minden posztját adja át Navracsics Tibornak, mert önöknek felelniük kell az EU ügyészségen! A játszma véget ért!
annamanna
2022. augusztus 05. 18:23
És ezt is: A marxizmus alapelvét Orbán Viktor fogalmazta újra: "Az a megfontolás, hogy mi mindig többet adtunk a világnak, mint amit kaptunk, hogy mindig többet vettek el tőlünk, mint amit nekünk adtak, hogy nekünk rendezetlen számláink vannak, hogy mi jobbak, szorgalmasabbak és tehetségesebbek vagyunk annál, mint ahol most tartunk, és ahogy élünk, és az a tény, hogy a világ nekünk tartozik, és ezt a tartozást be akarjuk, és be is fogjuk vasalni. Ez a legerősebb ambíciónk." Egészen konkrétan ilyen szövegekkel szédítették a munkásokat, a többi már történelem. Ezt ismételgetitek, ti vagytok marxisták. Elveszitek, mert nektek jár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!