Orosz külügyi szóvivő: A Moszkva és a nyugati országok közötti konstruktív együttműködés korszaka véget ért

2022. augusztus 03. 17:42

„A Nyugattal való, közel harmincéves, általában konstruktív együttműködésnek visszavonhatatlanul vége van” – nyilatkozta Alekszej Drobinin.

2022. augusztus 03. 17:42
null

Az orosz külügyminisztérium tisztviselője szerint a Moszkva és a nyugati országok közötti konstruktív együttműködés korszaka véget ért, függetlenül a háború végkimenetéltől – számolt be az Al Jazeera. 

„Függetlenül az Ukrajnában zajló különleges orosz katonai akció végkimenetélétől, már most kijelenthetjük, hogy

 – nyilatkozta Alekszej Drobinin, az orosz külügyminiszterek külpolitikai tervezési osztályának igazgatója. 

Nyitófotó: AFP

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. augusztus 04. 11:11
Ez furcsa és ellentétes a történelmi tapasztalattal. A háború előtt Kölcsönös Megnemtámadási Szerződést szoktak kötni. A Molotov koktélra. Fenékig. Na zdravie!
begmann1
2022. augusztus 03. 22:44
.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. augusztus 03. 19:59
Ekkora piac elvesztése a pénzéhes hiéna kutyáknak nagy fájdalom lesz, csak még nem érzik. Mikor kopogtatnak majd olyan iciri piciri országok ajtaján, mint Andorra, hogy Szia Uram! Nem érdekel? Csak hogy eltudjanak adni valamit, mert a ruszkik már behálózták teljes Ázsiát és Óceániát, bajban lesznek a kazár kereskedők, ha nem csörög a kassza. Így kell tűpontosan tökön lőni az embernek magát.
europész
2022. augusztus 03. 19:09
Ezt is Brüsszel intézte el.Már intézik az uniós polgárháborút.Csak egy pár évig eltart de biztosan haladunk abba az irányba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!