A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hivatalos: az USA hárommilliárd dollárt ad Ukrajnának fegyverekre

2022. augusztus 24. 19:27

Ez lehetővé teszi Ukrajna számára légvédelmi és tüzérségi rendszerek, lőszerek, és pilóta nélküli légi rendszerek, valamint radarok beszerzését.

2022. augusztus 24. 19:27
null

Az Egyesült Államok csaknem három milliárd dollárt ad ismét Ukrajnának fegyverek és védelmi felszerelések vásárlására – jelentette be Joe Biden elnök kedden, az ukrán függetlenség napjára kiadott közleményében.

A Fehér Házban keltezett dokumentum szerint Ukrajna 2,98 milliárd dollárt fordíthat ilyen célokra az ukrajnai pénzalap

(Ukraine Security Assistance Initiative) keretében, amely az eddigi legnagyobb összeg. Ez lehetővé teszi Ukrajna számára légvédelmi és tüzérségi rendszerek, lőszerek, és pilóta nélküli légi rendszerek, valamint radarok beszerzését, hogy hosszú távon is képes legyen folytatni az önvédelmet – derül ki a dokumentumból.    

Az elnök egyben gratulált az ukránoknak a nemzeti ünnepükön, de ahogy fogalmazott, a mai nap nem csak a múltról szól, hanem

erős megerősítésül szolgál arra, hogy Ukrajna egy szuverén és független állam marad.    

A bejelentett katonai segélyt illetően az előzetesen kiszivárgott információk is rámutattak már arra, hogy az előző katonai csomagoktól eltérően ez az újabb már nem Ukrajna azonnali védelmi képességeinek erősítését szolgálná az orosz hadsereggel szemben, hanem később használandó felszerelés beszerzésére lehet fordítani. A segítségnyújtás tartalmáról az értesülések szerint az utolsó pillanatig tartott az egyeztetés.

(MTI)

Nyitókép: AFP

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2022. augusztus 25. 17:43
0. A kommunikáció valamilyen eszköz, és egy közös jelrendszer segítségével történő információcsere. 0.a, Kontextus: a kommunikáció egy fontos eleme a kontextus, ami feltételezi, hogy a résztvevők közös információk birtokában vannak 0.b, Kód: a jelek összessége, amik képesek az üzenet kifejezésére. Ilyen például a nyelv, vagy a nonverbális kód is. Fontos, hogy a kódot mind az adó, mind a vevő értse és ismerje. 1. Te voltál a fogadó fél. Visszacsatolást végeztél, ami a fogadó visszajelzése az üzenetre. A visszacsatolásod nem tartalmazta, hogy megváltoztak a kommunikáció eredeti tartalmi elemei. 2. A gyakori visszakérdezés a téves vagy hianyos információközlés miatt rosszul áramoltatott információ okán akadályoztatott kommunikáció jelzője. Pontosan úgy kommunikálsz időnként, mint egy mai 14 éves. Egy közlésnek tartalmilag teljesnek, rövidnek, minden résztvevő számára egy- és azonosértelműnek kell lennie. Erre kell törekedni. Elkerülni a "szerintem azt gondolta" helyzeteket. Igyekezz így tenni és ha sikerül, jókat beszélgethetünk.
Töki
2022. augusztus 25. 09:41
Hogy milyen rendes, segítőkész ez a jueszé???!!! Beszarok rajtuk. Hát igen, ki a háború ellen, ki mellette van! Tisztán látszódik. Viszont nekem a fegyverek árát nem akarják ideadni ajcsiba?? Mert ugye "ajándékba" kapja a fegyvereket Ukrajna, nem kell érte fizetni! Vagy mint a jó csajoknál, természetben letudják! :)))))
Jam.
2022. augusztus 25. 09:30
az USA .. a tüzcsappal kezet fogó .. tessék kell egy toll .... csetlikbotlik gázoljakannás félbolond ..istenem , hogy nem verik agyon odahaza nem értem ...
formaegy
2022. augusztus 25. 08:54
"Ukrajna egy szuverén és független állam" Ukrajna egy szuverén és független állam ??? USA gyarmata amióta a büdös gyilkos Klicskóval megpuccsoltátok a kormányt! Természetesen ne feledjük, hogy a büdös gyilkos nyugati férgek segítségével! A termőföldeket úgy vásároljátok, mint a kurva az óvszereket. Minden vezetői helyen a gyilkos alvilági USA nácik vannak.....a saját népét legyilkoltató puccosseggűvel az élen! Büdös gyilkos rohadt USA! Viszont ideje lenne az európai népeknek magukhoz térni, és a kurva anyjukba elzavarni a gyilkos EU, EB nácikat, akik képesek voltak az egész Európát gerincre vágni emiatt a büdös gyilkos USA miatt! A világ napra, órára, percre, másodpercre pontosan megjegyezné ha a büdös pofátokba atomot kapnátok büdös gyilkosok! Fellélegezne a világ a gyilkos USA megpörkölésével! Nagyot köp!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról