Bayer Zsolt: Valaki már írja az új Winnetou történetet, amelyben Winnetou és Old Shatterhand homo-erotikus kapcsolatba fog lépni egymással

2022. augusztus 28. 18:19

„Ez a szép új világ. Imádkozzunk a Jóistenhez, hogy ez nálunk soha ne következzék be” – reagált a publicista arra a hírre, hogy Winnetou sem úszta meg a cancel culture-t.

2022. augusztus 28. 18:19
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, az őslakos indiánok közhelyes ábrázolása miatt leállították a Kis Winnetou című filmmel együtt kiadott gyerekkönyvek értékesítését. A Ravensburger kiadó a döntést a nagy mennyiségben kapott negatív kritikával indokolta – írta meg a Spiegel.

A fő „gond” az volt, hogy a Winnetou-gyerekkönyvben „bagatellizáló klisék”szerepelnek az őslakosokkal kapcsolatban.

Erről ide kattintva olvashat bővebben.

Bayer Zsolt megjósolta, „mi lesz a vége”

A hírre többek között Bayer Zsolt is reagált – adta hírül a Magyar Nemzet vasárnap.

Mint a publicista video-blogjában fogalmazott:

Ez a szép új világ. Imádkozzunk a Jóistenhez, hogy ez nálunk soha ne következzék be” – zárta gondolatait a publicista.

Bayer Zsolt reakcióját a hírre teljes egészében az alábbiakban tekinthetik meg:

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2022. augusztus 29. 09:55
A homoerotika már régen felnerült. Egy 2006-os tanulmányban is: Old Shatterhand and Winnetou: Blood Brothers The relationship between the two main characters of Karl May's Winnetou has come under a large amount of scrutiny and critique over the years. Perhaps, the best- known article relating to the relationship of Old Shatterhand and Winnetou is that by Arno Schmidt. Schmidt's, Reiten, Reiten, Reiten, looks at the sexual ambiguity of the character Winnetou and the homoerotic content and actions, which transpires between Winnetou and Old Shatterhand.
Fed74
2022. augusztus 29. 06:39
Ez a tolvaj szarházi Bayer megint eteti a kutyáit!!! Te beszéd hibás törpe szar!!!
xyjani
2022. augusztus 29. 05:58
Ez a bayer sem normális.
Isten jobb keze
2022. augusztus 29. 01:22
Bayer egy nagyon buta, primitív fideszes személy, de nem hiszem hogy ezt ő maga mondta, írta papírra! Valaki erősítsék meg ..! Ha véletlenül igaz, hogy köze van hozzá, akkor azonnali hatállyal távoznia kell minden minden a Fideszben betöltött posztjából, többekközött az orbáni farok felszopó, és seggnyaló fő ispán .. mivel hogy meg tagadta ön magát! Buzibayerzsótyika! Xdxd szégyen be tette a fideszeseket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!