Drograzzia során őrizetbe vették a Slovan-klub biztonsági főnökét

2022. július 17. 17:27

Készülnek a Ferencváros elleni BL-selejtezőre a szlovákok.

2022. július 17. 17:27
null

Az ŠK Slovan Bratislava biztonsági főnökét is őrizetbe vették Szlovákiában a magyar és az osztrák rendőrség bevonásával végrehajtott drograzzia során. A klub azóta elbocsátotta a gyanúba keveredett munkatársát – írta meg az ujszo.com.

A Parkettás fedőnevű rendőrségi razzia során összesen hét házkutatást végeztek, különböző típusú kábítószereket, tablettákat, készpénzt, autókat, okostelefonokat és laptopokat foglaltak le.

Hét személyt vettek őrizetbe, köztük az MMA-harcos Ilja Skondric testvérét, valamint a ŠK Slovan Bratislava biztonsági főnökét és annak a testvérét is. A biztonsági vezetőt már el is bocsátotta a klub. Egyébként gőzerővel készülnek a Ferencváros elleni BL-selejtezőre, ami július 20-án kerül megrendezésre.

Nyitókép: ujszo.com

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2022. július 18. 10:53
"Kedden elfogadhatja a 2023-as költségvetési törvényjavaslatot a parlament." Nekem van egy kínaihongkongáruházban kapható gumikristálygömböm és abban azt láttam, hogy 2/3-dal elfogadja a parlament a beterjesztett költségvetést.
Reszelő Aladár
2022. július 18. 01:21
Valahogy nyugodtabb lettem volna, ha a grúzokkal játszunk. És nem feltétlenül a játék miatt. A FARE is készül biztosan, ha tippelnem kell akkor olyan meccsre adják majd a zárt kaput, ami a legjobban fáj majd.
A közösség tagjaként
2022. július 17. 21:31
ez olyan jó amikor a biztonsági főnök egy rohadt gengszter, olyan mintha a belügyér olajszőkítő cigány lenne valamelyik országban és ezért nem lépne fel a cigány csendháborítás ellen de az önálló csendőrséget sem engedi létrehozni! Jaj az nagyon jó!
llnnhegyi
2022. július 17. 19:30
Provokálni akarták a magyar/Fradi szurkolókat. Zsebükbe csempészték volna a drogot egy kis pánikkeltés/oszlatás közepette...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!