Németh Zsolt: Európa-párti beszédet hallhattunk Tusványoson Orbán Viktortól

2022. július 26. 07:40

Tabudöntögető megállapítások hangzottak el a politikus szerint, mert újratervezésre van szüksége Európának.

2022. július 26. 07:40
null

Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke volt a HírTV vendége. A politikus azt mondta, hogy a kormányfő éves irányadó beszédét mindig Tusványoson mondja el, az elhangzottakért pedig mindig kap kritikákat is. Azt írják, hogy a Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke szerint tabudöntögető megállapítások hangzottak el Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői előadásában. Németh Zsolt a Napi aktuálisban azt mondta, hogy a kormányfő éves irányadó beszédét mindig Tusványoson mondja el, az elhangzottakért pedig

mindig kap kritikákat is. Ezek azonban – tette hozzá – sokszor félreértésből fakadnak.

„Egy Európa-párti beszédet hallhattunk és azt a célt szolgálja, hogy immáron az elkövetkezendő időszakban

egy újratervezésre van szükség a háború kérdésében és Orbán Viktor ebben a kérdésben próbált a maga részéről hozzászólni ehhez a kérdéskörhöz” – mutatott rá Németh Zsolt.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető:

***

Kép forrása: HírTV

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ödenburger
2022. július 27. 18:49
Azért a magyar köznyelvben a faj és fajta nem különül el élesen. Az más kérdés, hogy (szándékosan csúsztató) fordításban már másképp mutat. És persze Orbánnak, mint vén politikai rókának, ill. a mögötte álló profi csapatnak észre kellett volna vennie a banánhéjat.
LancelotDuLac
2022. július 26. 14:51
"Németh Zsolt: Európa-párti beszédet hallhattunk Tusványoson Orbán Viktortól" xDDDDD próbált volna mást mondani!
Isten jobb keze
2022. július 26. 09:29
Hülye Németh Zsolt! Mivel te egy agy halott fideszes vagy, így a büdös életbe nem fogod megtudni, meg érteni, hogy ez a beszéd miért nem bolt Európa párti!
48saxon
2022. július 26. 09:01
...a lökött Stumpf a Válasz Online-on meg arról delirál, hogy Orbán "megalázta a nyugatos fideszeseket", név szerint említi Némethet is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!