Kiakadt a német EP-képviselő Bayer Zsoltra

2022. július 29. 09:26

„Így bánnak a politikai ellenfelekkel Magyarországon, undorító” – fogalmazott Daniel Freund.

2022. július 29. 09:26
null

Twitter-oldalán akadt ki Bayer Zsolt írása miatt Daniel Freund, a német EP-képviselő, aki van, hogy egy nap hét posztot is szentel Magyarországnak. 

Bejegyzésében Freund először is elismételte Bayer Zsolt szavait, miszerint az EP-képviselő egy

aljas, hazug, nyomorult, becstelen német f*sz”,

majd hozzátette: „Így bánnak a politikai ellenfelekkel Magyarországon, undorító”. 

Bejegyzésében a Mandinert is említette, azzal a felszólítással, hogy írjunk cikket posztjából:

Nyitókép: Rolf Vennenbernd / DPA / AFP

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2022. július 30. 15:29
Szerintem régebben a legalpáribb szeneslegények és kocsisok nem engedték meg maguknak azt a "szókincset" amit itt magukat magyarnak képzelők okádnak magukból. Minden véleményt, a lesújtót is, el lehet mondani normális szavakkal. Ilyen trágár nemzetnek nem lehet komoly jövőt jósolni. Ez az elcigányosodás bizonyítéka. Bayer is csak a cigánytelep/Hős utca nyelvén tud megszólalni.
Innogreen23
2022. július 30. 14:11
Egy tetves mocskos aljas náci fattyú német görény ki meri nyitni a pofáját. Akik fél európát romba döntötték? Akik emberek millióit hurcolták gázkamrába, vallásuk, politikai nézetük, vagy elmeállapotuk miatt? Ez a tetves féreg meri kinyitni a pofáját? Hogy a jó édesanyjába szakadt volna bele a feje a féregnyúlványnak.
Innogreen23
2022. július 30. 14:06
Pedig barátom liebe Freund, egy becstelen aljas szemét trágya német bolsi tetű vagy. És igen, így bánunk veletek, amit érdemeltek. Rohadék hasznos hülye proli bérenc.
Drizit
2022. július 30. 11:14
Mondja ezt egy degenerált sváb fasz. Kint meg tűzzel Vasas irtják a tőlük másként gondolkodókat. Sértődött, álszent köcsög libsi majom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!