A németek a lakosságot figyelmeztetik, félnek, hogy az oroszok leállítják a földgázszállítást

2022. július 02. 16:42

Németországban közeleg a tél.

2022. július 02. 16:42
null

Az Index a Sky News tudósítása alapján arról ír, hogy a német energiaügyi szabályozó hivatal vezetője arra szólította fel az embereket, takarékoskodjanak az energiával, és készüljenek fel a télre, mivel attól tart, hogy Oroszország leállíthatja a földgázszállítást. Hozzátették: Klaus Müller, a német Szövetségi Hálózati Ügynökség elnöke

felszólította a ház- és lakástulajdonosokat, hogy ellenőriztessék és állítsák be gázkazánjaikat és radiátoraikat

a hatékonyság maximalizálása érdekében. „A karbantartás 10-15%-kal csökkentheti a gázfogyasztást” – mondta a Funke Mediengruppe német újság- és magazinkiadónak.

Müller szerint a lakosoknak és az ingatlantulajdonosoknak

ki kell használniuk a hideg idő beállta előtti 12 hetet a felkészülésre,

írják. Szerinte a családoknak már most meg kell beszélniük, hogy „minden helyiséget a szokásos hőmérsékletre kell-e állítani télen, vagy

A felhívás az után hangzott el, írják, hogy Oroszország csökkentette a Németországba, Olaszországba, Ausztriába, a Cseh Köztársaságba és Szlovákiába irányuló gázszállításokat.

Nyitókép: REUTERS/Gleb Garanich/File Photo

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. július 03. 23:56
Náci németek záratják el a gázcsapot az embargóval kapcsolatban.
Rák úr
2022. július 03. 14:03
Hülye németek, német hülyék.
lyon
2022. július 03. 11:26
A német lakosság meg dalolva fütyülve, éljen Scholz kiáltásokkal közben saját töküket lövöldözve, az öröm mámorában éljenezi a mindennapokat.... ( Amíg még nem üt be a hideg idő.... mert utána lesz csak igazi vonyítás... Agyhalottak... )
Ólat a trolloknak
2022. július 03. 10:34
Németországban - fejlett ipari állam lévén - a lakossági gázfogyasztás az össz gázfogyasztás 25-28%-a. Ha nem lesz gázotok krautok, az iparotok omlik össze, az, hogy az egybites Gerhardok és Brünhildék fáznak egy kicsit, kutyapicsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!