Olasz lap: Túlzás, hogy Orbán az EU fekete báránya

2022. június 07. 10:29

Az Il Giornale azért hozzátette, hogy „be kell ismerni, hogy az EU-csatlakozás szigorú szabályai megbuktak”.

2022. június 07. 10:29
null

Az Il Giornale nevű olasz lap közzétett egy cikket arról, hogy túlzás Orbán Viktort az Európai Unió fekete bárányának nevezni. A cikkben kifejtették, hogy előfordulhat, hogy sokan nem kedvelik Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét, de

ő legalább a saját és szavazói érdekeit nézi.

Az Il Giornale újságírója szerint túlzás, hogy Orbán Viktort az Európai Unió „fekete bárányának” nevezik, vagy az, hogy Vlagyimir Putyin, orosz elnökhöz hasonló autokratának tartják. De lehet, be kell ismerni, hogy az EU-csatlakozás szigorú szabályai megbuktak. A lap szerint azzal vádolják Orbánt, hogy a képviselői a lábai előtt hevernek, és jó kapcsolatokat ápol Putyinnal, mert Magyarország függ az orosz gáztól. Gyakorlatilag más szemében a szálkát is meglátjuk, a sajátunkban pedig a gerendát sem – zárta a gondolatsorát a szerző.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2022. június 07. 19:28
Tökigaza van. Oka, Orbánt nem Sorosék választják meg, hanem a magyar nép, ezért annak fog megfelelni.
KBA98
2022. június 07. 16:29
Csak kérdezem, hogy Olaszországban mikor volt utoljára demokratikus választás?
Reszelő Aladár
2022. június 07. 15:09
Ez van. Néha még a bezzegnyugaton is nosztalgiával gondolnak az olyan vezetőkre, akik a saját népük érdekeit tartották szem előtt. De aztán felébredne és irány a progresszió.
Spiltyu
2022. június 07. 13:21
hey
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!