„Leülsz”, „két percben röviden beszélsz” – íme Joe Biden súgókártyája

2022. június 24. 09:50

A véletlen folytán újságírók is megpillanthatták, milyen súgókártyákat használ az Egyesült Államok elnöke.

2022. június 24. 09:50
null

Joe Biden csütörtökön szakszervezeti vezetőket, kormányzókat és iparági vezetőkkel tárgyalt a Fehér Házban. A találkozó azért maradt emlékezetes, mert az Egyesült Államok elnöke a véletlen folytán megmutatta a fotósoknak, milyen sugókártyákat használ. 

Belépsz a Roosevelt Terembe és köszönsz a jelenlévőknek, leülsz a helyedre, röviden beszélsz (2 percben)”

– többek között ilyenek olvashatóak a kártyán. 

Az esetről videófelvétel is készült: 

Kapcsolódó

Megállt, majd eldőlt biciklijével az amerikai elnök

„Jól vagyok” – mondta Biden az incidens után a sajtónak. Bővebben...

Nyitókép: Jim Watson / AFP 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. június 25. 19:41
Ebbe a két percbe ez fér bele, ha leültél: Kézbe veszed a mobilod, bekapcsolod, betüd:Z., és bemondod: Ukrajna teljesíti Oroszország területi követeléseit, aztán beszélgettek Ukrajna felosztásáról, megegyeztek, és gazdasági poltikai kapcsolataitokat rendezitek. ennyi pont elég!
Dezsőke
2022. június 24. 19:02
békét
Daily
2022. június 24. 18:49
Ha egy háborús helyzetben az ellenség azaz Putyin a kemény vérszomjas agresszor diktátor akkor az amerikai érzékenyített társadalomnak és a világnak a segítségre szoruló öreg bácsikát kell eladni elnökként, hogy ne tűnjön Amerika háborús ragadozónak. Feketének fehér az ellentéte.
Zuzmoha
2022. június 24. 14:51
Tagadhatatlan bizonyíték arra, hogy létezik a háttérhatalom. Hiszen ha nem létezne, erre a tragikomikus bábjátékra sem lenne szükség. Nyíltan a szemünkbe röhögnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!