Kivonul Oroszországból az IKEA

2022. június 15. 19:38

A svéd cégnek összesen 28 ezer dolgozója van Oroszországban.

2022. június 15. 19:38
null

Tovább korlátozza kereskedelmi tevékenységét az IKEA Oroszországban és Fehéroroszországban – jelentette be szerdai sajtóközleményében az Ingka Csoport, a legtöbb IKEA-áruházat működtető svéd vállalat. Az IKEA az orosz-ukrán háborús konfliktus kirobbanása után

már tevékenysége ideiglenes felfüggesztését jelentette be mindkét országban, de a helyzet azóta sem javult.

A cég szerdán közleményében tudatta, hogy bezárják orosz üzleteiket és eladja gyáraikat. A svéd cégnek összesen 28 ezer dolgozója van Oroszországban. Közleménye szerint az Ingka egyik országban sem számít arra, hogy a közeljövőben teljes mértékben újraindíthatja tevékenységét.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. június 19. 12:11
Nem fog hiányozni Oroszországnak.
csulak
2022. június 16. 14:48
Evvel is csak az orosz emberek nyernek
Spiltyu
2022. június 16. 12:43
mi ez a kép??? a csaj még oké, de az a csávó... ilyenek a férfiak manapság???
Reszelő Aladár
2022. június 16. 12:31
Azért messze nekik vannak a legjobban összeszerelhető bútoraik és a furataik is pont ott vannak, ahol lennie kell és csavarból sincs sosem kevesebb. A dizájn szubjektív, de a minőségük első szereléskor kiváló. A vásárlási élmény koncepciója sem rossz és korábban árban is vállalható volt. Viszont a jóemberkedő hozzáállással sosem értettem egyet és kedveltem, hogy raktárkészletről vásárolhatok nem túl pofátlan áron. Mostanra minden kutya drága lett hónapos várólistákkal és ennek tetejében még legyek is buzi. Na így kell egy vevőt elveszteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!