Menczer Tamás az ukrán vezetőnek: Nonszensz történeteket találnak ki nap mint nap

2022. május 03. 09:36

Reagált a külügyi államtitkár Olekszej Danilov állításaira.

2022. május 03. 09:36
null

Mi is beszámoltunk a keddi nap folyamán az ukrán Nemzetbiztonsági Tanács elnökének állításairól, Olekszej Danilov szerint a magyar kormány tudott az invázióról és el akarta foglalni az ukrán területek egy részét. 

Közösségi oldalán reagált a vádakra Menczer Tamás, aki először is leszögezte: a magyar kormány nem fog fegyvert szállítani Ukrajnának, s bár érti, hogy ennek az ukrán kormány nem örül, de

ezen a döntésen akkor sem fogunk változtatni, ha durvábbnál durvább hazugságokat, nonszensz történeteket találnak ki nap mint nap”

– fogalmazott. 

Nyitókép: Ukrainian Presidency / Handout / Anadolu Agency / AFP 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PanzerMeyer
2022. május 04. 19:25
Nem tudtunk a támadásról, de Kárpátalját vissza szeretnénk szerezni, hiszen a miénk! A tolvaj félti a lopott holmit!
Trinitysum
2022. május 04. 09:49
Érdemes megvizsgálni a pápa reakcióját is. Ha valakinek ebben a pozícióban van egy csöppnyi esze, akkor két lehetőségre gondol: 1. Orbán vagy tudja az igazságot, és akkor államtitkot árult el bizalmasan, amiről kussolnom kell, 2. blöfföl, és akkor meg említésre sem érdemes. Az, hogy Orbán feltételezését vagy reményét megszellőztette a pápa, mint potenciális igazságot, az végtelen ostobaságra, szenilitásra, hozzá nem értésre utal. De van egy ennél rosszabb magyarázat is, ha kifejezetten rosszindulatú szarkavaró.
Jose
2022. május 03. 19:26
Emberek! Ebben a hozzászólásfolyamban majdnem mindenki az O1G nevű faszfejnek válaszolgat. Ő meg gondosan visszaválaszol mindenkinek. Mire jó ez? Ahogy javasoltam: a jövőben ne vegyétek emberszámba, ne is olvassátok el, amit ír. Ennyi.
Gezkov
2022. május 03. 13:32
Én utálom az oroszokat és az ukránokat is! Ez lehet egy legitim álláspont?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!