Kadirov: Az Azovsztal parancsnokainak megrendezzük a valódi Eurovíziót

2022. május 21. 21:26

A csecsen vezető Telegram-oldalán ünnepelte meg a maga módján, hogy feladták magukat az Azovsztal védői.

2022. május 21. 21:26
null

„Ezt kellett volna Ukrajnából az Eurovíziós Dalfesztiválra küldeni!” – írta a csecsen vezér Telegram-csatornáján, miután az Azovsztal parancsnokai mind feladták magukat az orosz fegyveres erőknek.

„Ezek a művészek profibbak, mert gyakorlati színészi képzésben részesültek. Több tapasztalatuk van az előadásban, mert szinte minden nap kamera előtt kellett dolgozniuk. És még szánalmasabbnak tűnnek, mindezt smink nélkül, világítás nélkül, sőt Sztanyiszlavszkij rendszere nélkül” – írja bejegyzésében Kadirov.

Itt vannak ők, az igazi eurovíziós győztesek! A következő versenyt Donyeckben, a Köztársasági Bíróság területén rendezzük meg számukra. Na ez egy érdekes műsor lesz!”

– fogalmazott a csecsen vezér, bejegyzéséhez pedig az alábbi videót csatolta: 

Nyitókép: Said Tsarnaev / Sputnik / Sputnik via AFP

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2022. május 23. 09:23
Mint valaki a napokban a mandin megjegyezte, Oroszországban nincs halálbüntetés, de a Donyecki Köztársaságban van. :-)))))))))) Most már tudjuk, hogy miért hozták létre. :-)))) Abban biztosak lehetünk, hogy jó sok civil tanúval megtámogatva fogják őket halálra ítélni. Lesz majd megdöbbenés nyugaton, hogy miket csináltak a kis kedvenc nácijaik. Persze a sajtó hallgatni fog róla, de szép lassan majd átszivárog a hallgatás falán. Meg egyből lezs majd koncepciós per meg hamis tanúk szöveg., Csak az a baj, hogy annyi gazságot elkövettek ezek 8 év alatt, hogy nem lesz nehéz tanúkat találni.
kikicsoda
2022. május 22. 15:56
Így kinézésre, nagyon megérdemlik egymást. Az egyik tizenkilenc, a másik egyhíjján húsz.
Julius68
2022. május 22. 13:58
Ha már neonácik akkor a waffen-SS-Erika c. dalocskával csináltam volna meg.
Palatin
2022. május 22. 13:01
Ne tévesszen meg senkit: A Nyugat nem Ukrajnáert küzd, hanem az oroszok ellen. Ezt az amerikai hadügyminiszter is megmondta, egy elszólásában. Tehát az unió is azért vállal minden, ránézve katasztrofális intézkedést, hogy a oroszokat gyengítsük. Ez majd akkor fog a legjobban látszani, amikor vége lesz a háborúnak és Ukrajnát már nem lehet tovább tüzelni az oroszok ellen. Akkor majd Ukrajna is csodálkozni fog, hogy hova lettek a "szövetségesei". Az egy rejtély, hogy a németek miért nem akarnak rájönni arra, hogy Oroszországot Isten is az ö természetadta gazdasági partnerének teremtette. Ennek fel nem ismerése az évszázados német katasztrósorozatok gyökere, aminek természetesen Európa egésze itta meg mindig is a levét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!