Putyin állítólagos barátnője is felkerülhet az EU szankciós listájára

2022. május 06. 09:30

Alina Kabajeva, akinek egyes információk szerint négy gyereke is született az elnöktől, jelenleg egy orosz médiabirodalom vezetője.

2022. május 06. 09:30
null

Alina Kabajeva, az orosz elnök állítólagos szeretője is felkerül az Európai Unió készülős szankciós listájára – számolt be a Bloomberg. Kabajeva, akinek állítólag három – más információk szerint négy – gyermeke született Putyintól,

2004-ben az athéni olimpián aranyérmet szerzett ritmikus sportgimnasztikában, és jelenleg egy orosz médiabirodalom vezetője.

A cikk szerint a Kreml mindig visszautasította az orosz elnök magánéletére irányuló kérdéseket, maga Putyin egyszer úgy fogalmazott: „Sohasem szerettem, ha az újságírók erotikus fantáziájukat kivetítik rám és a környezetemre.”

A Bloomberg szerint Kabajeva mellett az újabb szankciós listára olyan orosz katonai vezetők is felkerülnek, akiknek szerepük lehetett ukrán civilek lemészárlásában és megkínzásában.

MTI/EPA/Szergej Csirikov

Korábbai írásunkat arról, hogy Kabajeva valószínűleg Svájcban rejtőzködik Putyinnal közös gyermekeikkel együtt itt olvashatja.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. május 07. 11:09
Hitvány szajha.
Tárkány Álmos
2022. május 06. 19:05
Igazi lángosképű orosz bárisnya.
Tehetős Totó
2022. május 06. 16:32
Egész Nyugat egy nagy Jogállat úgy, ahogy van! Nesze neked Corpus Juris!
cutcopy
2022. május 06. 12:44
Eltiltják Putyintól..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!