Visszavonhatják Depardieu orosz állampolgárságát, amiért megtagadta Putyint

2022. április 11. 19:24

Steven Seagal viszont kitart az orosz elnök mellett.

2022. április 11. 19:24
null

Egy menő moszkvai étteremben ünnepelte vasárnap 70. születésnapját Steven Seagal „Ti vagytok a családom és a barátaim” – mondott pohárköszöntőt az amerikai akcióhős, miközben az asztaloknál Vlagyimir Putyin olyan támogatói ültek, mint Margarita Szimonjan, az Európai Unióban betiltott RT hírcsatorna vezetője és Vlagyimir Szolovjev, Oroszország első számú propagandistája.

„Együtt vagyunk jóban, rosszban” – jelentette ki Seagal, aki régóta ápol szoros kapcsolatot az orosz elnökkel, 2016-ban az orosz állampolgárságot is megkapta. Nem szakított vele azután sem, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát:

szerinte külső erők ugrasztották egymásnak a két országot.

A Guardian cikke alapján az rtl.hu arról ír, hogy a Kreml és az orosz állami média már régóta igyekszik kidomborítani Putyin barátságát olyan nyugati celebritásokkal, mint Seagal. 

Sok nyugati sztár és politikus azonban már igyekszik eltávolítani magát az orosz elnöktől.

Gérard Depardieu, aki személyesen kapott Putyintól állampolgárságot 2013-ban, miután a francia adópolitikát bírálta, most elítéli az orosz elnök „őrült eltévelyedését”. Szavait az orosz vezetésben dühösen fogadták, egyesek az állampolgársága visszavonására szólították fel Putyint – írja a portál.

Címlapképen: Gérard Depardieu, Kép forrása: Tiziana Fabi

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Láncfűrészes Attasé
2022. április 12. 13:02
Igazi ruszkitempó, ezek ugyanazok, mint régen. Ha maguk az orosz emberek már mások is, mint annak idején, a Kreml sose volt más.
Láncfűrészes Attasé
2022. április 12. 13:02
Igazi ruszkitempó, ezek ugyanazok, mint régen. Ha maguk az orosz emberek már mások is, mint annak idején, a Kreml sose volt más.
unicus
2022. április 12. 07:28
Amikor az USA lerohanta Irakot, mint később kiderült, hazug indokkal, semmi problémánk nem volt az USA vezetésével... Kettős mérce.
Akitlosz
2022. április 11. 23:35
Visszarendelhetik a Párizs bombázására küldött stratégiai bombázókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!