Orosz falut bombáztak az ukránok a helyi kormányzó szerint

2022. április 14. 16:27

Alekszander Bogomaz, a brjanszki terület kormányzója szerint Klimovót lőtték az ukránok csütörtökön.

2022. április 14. 16:27
null

Bogomaz szerint a támadások során két lakóépületet ért találat, és többen is megsérültek, halottakról azonban egyenlőre nem érkezett jelentés.

A kormányzó hozzátette, hogy a sérültek minden orvosi ellátást megkaptak. A bombázás helyszínére vezényelték a mentőegységeket is, akik a törmelékek között keresnek túlélőket.  Az Interfax később azt közölte, hogy összesen heten sérültek meg a támadásban, közülük ketten vannak súlyos állapotban.

Klimovo mindössze tíz kilométerre fekszik az ukrán határtól, nagyjából 13 ezer lakosa van.

Nyitókép: Facebook

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
namégmitnem
2022. április 14. 19:56
Úgy legyen! Amúgy az a benyomásom, hogy a fazékban annyira forr valami, hogy már emelgeti a fedőt..és ez talán oda vezet, hogy a háború Odessza kézre kerítésével véget ér, a béketárgyalások pedig azzal végződnek, hogy Amerika a kijevi Gauleiterét, Zselét a helyén tartja, hogy aztán a körülötte teremtett gusztustalan nimbusz kihasználásával tovább áskálódhasson Oroszország, hallgatólagos támogatói, Kína és India, és azok ellen az országok ellen, amelyek . mint Magyarország, józan és kitartó állásfoglalással távol tartották magukat a gyilkos kutyakomédiától.
foldizs
2022. április 14. 18:54
Onnantól kezdve, hogy az oroszok a legfelsőbb szinteken is össze-vissza hazudoznak, egy orosz kormányzó szavára azért nem kell nagyon adni.
Akitlosz
2022. április 14. 18:23
Azzal, hogy az oroszok visszavonultak északon könnyebbé tették az ukránok számára orosz területek támadását.
Takagi
2022. április 14. 17:32
Azonnali kemény választ adni. Puhánysággal nem lehet nyerni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!