Salvini: Büszke vagyok a népeink közötti barátságra és harmóniára

2022. április 21. 17:34

A többi között a magyar és olasz érdekek védelméről egyeztetett Orbán Viktor és Matteo Salvini.

2022. április 21. 17:34
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Ferenc pápa mellett csütörtökön Matteo Salvinivel is egyeztetett Orbán Viktor. A találkozóról Salvini osztott meg egy fényképet a közösségi oldalán, amelyhez azt írta:

„Találkoztam a magyar miniszterelnökkel, aki ma megkapta a Szentatya áldását. Békéről, gazdaságról, családok és vállalkozások támogatásáról,

„Büszke vagyok a népeink közötti barátságra és harmóniára” – zárta bejegyzését az olasz Liga Párt vezetője.

Nyitókép: Matteo Salvini Facebook-oldala

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2022. április 22. 08:15
Na na ! Isonzó,Doberdo stb az olaszok is románok csak óvatosan a méregkeverő tőrvető roma- kal !
Gáspár
2022. április 22. 03:02
Avanti ragazzi di buda !
nocens
2022. április 22. 00:34
Salvini a jobarat, bizony nemigen jo baratja mar Putyinnak amiota belevezette Oroszorszagot a mocskos ukrajnai haboruba... Ezt az ellentmondast azert nehez lesz megemeszteni a moszkovita szakkornek...
Vikijo
2022. április 21. 23:26
A magyar kormány elszigeteltsége vészesen súlyosbodik, Salvini maradt az egyetlen barát. Sajnos az OV-nak a háború kérdésében is igaza van, ezért nyer folyamatosan, ugyanis a huszadik század nagy veszteseitöl csak a politikai örultek várhatják el hogy ismét könnyen belebonyolódjanak valakiknek a háborúiba, még a V4-ek is tévúton vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!