Orbán Viktor: Sikerült érvényesítenünk a magyar nemzeti érdekeket (videó)

2022. március 24. 15:48

A NATO-csúcs után értékelte a helyzetet a magyar kormányfő: a NATO úgy döntött, nem lesz légtérzár Ukrajna fölött.

2022. március 24. 15:48
null

Orbán Viktor a csütörtöki NATO-csúcsot követően úgy értékelt: 

A magyar álláspontot és a magyar nemzeti érdekeket sikerült érvényesíteni”.

Mint fogalmazott, a NATO közös álláspontja az, hogy „a legfontosabb közös NATO-cél, hogy a háború semmiképpen se lépje át Ukrajna határait, ezért elvetettük a légtérzár gondolatát is”. Orbán közölte: a légtérzár azonos lenne a légi háborúval. Döntés született az Ukrajnával határos országok megerősítéséről is, erről ide kattintva olvashat többet. 

Orbán Viktor videóbejelentkezését itt tekintheti meg:

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 252 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. március 25. 07:56
Azért megnyugtató, hogy a sok habzószájú barom duma ellenére vannak ott akik értelmesen gondolkoznak.
Lajoss
2022. március 25. 07:35
Kelletlenül kullog a NATO után..remélem,áprilisban elzavarja őt a nép..
Dezsőke
2022. március 25. 07:33
HOGY MIT SZERETNÉNK? "Jogosultsága", esélye az ország vezetésére, a béke fenntartására, különösen a mai háborús helyzetben, csak az Orbán kormánynak van. Az emberek bizalma a kormány iránt töretlen. A baloldal kiszámíthatatlan, naponta változó állásfoglalásai veszélyeztetik a békét és biztonságunkat. Átgondolatlan lépéseik, különösen Márki-Zay Péter zavaros, feltételek nélküli "kapcsolatai" kötődései" és szavai és döntései miatt vissza nem fordítható ideológiai, szellemi, részben pedig sajátos fizikai "gyarmattá" válnánk. Ezt nem akarhatjuk! Nem hagyhatjuk magunkat sem ismeretlen távoli érdekektől, sem Gyurcsány Ferenctől, sem Márki-Zay Pétertől megvezettetni. Továbbra is nyugalomban, békében szeretnénk élni!
Zaj001
2022. március 25. 07:15
Ha elzárnánk a gázt, attól még nem állna le a háború.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!