Zelenszkijt mintázó legófigurát árvereztek el

2022. március 15. 18:20

A befolyt összeg egészét az ukrán védekezés megsegítésére ajánlották fel.

2022. március 15. 18:20
null

Több ezer dollárért kelt el az ukrán elnököt ábrázoló mini játékfigura. A figurát a Citizen Brick adta ki, majd jótékonysági árverést hirdetett.

Volodimir Zelenszkij aprócska mását száz, a hozzá tartozó Molotov-koktélokat tíz dollárért lehetett megvásárolni, és az ebből befolyó összeg teljes egészét az ukrán védekezés megsegítésére ajánlották fel – adta hírül az Index az Ukrajinszka Pravda-ra hivatkozva.

Összesen 16 540 dollárt sikerült összegyűjteni, a teljes összeget a Direct Relief szervezetnek ajánlották fel, amely jelenleg az ukrán egészségügyi minisztériummal működik együtt.

Nyitókép: Citizen Brick Facebook-oldala

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Málaga21
2022. március 15. 22:23
celebszkij
annamanna
2022. március 15. 21:51
Nem Zelenszkijt MINTÁZÓ, hanem Zelenszkijnek NEVEZETT, olajzöld katonai zubbonyt viselő legófiguráról van szó, mivel ezek a játékok semmiféle egyedi, személyes vonásokat nem mutatnak.
kissisti
2022. március 15. 20:44
Hiteltelen bábfigura, a hülye kitalálója megfeledkezett a legjellemzőbb azonosítójáról, a DÁVID csillagról!!!
III. Öreg Banya
2022. március 15. 19:57
Zelenszkij, a világ legnagyobb balekja. Mert a felszínen dicsőíti és ünnepli a nyugat, legófigurákat gyártanak róla, jelentéktelen, ócska fegvereket szállítnak neki, amit az oroszok amúgyis elkoboznak. Ő most a megtámadott nagy hős... De valójában meg le se szarják, mint ahogy minket is leszartak 56-ban, és lehet, hogy a háta mögött még ki is röhögik. Ő a parancsra mozgatott, beáldozható báb, meg a kirakat ember, akit lehet ünnepni ugyan, de a hátán viszi az egész balhét, amit az USA rárakott, és amikor szükségessé válik, eldobják őt is meg az országát is - persze ettől még kaphat béke nóbelt, az a legkevesebb, lényeg a látszat. Közben az oroszok naponta szopatják, seggbe, szájba, fülbe, orrba, és még jól el is verik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!