Joe Biden fenntartja, hogy Putyin nem maradhat hatalmon

2022. március 28. 22:54

Az elnök azért hozzátette, hogy ez csupán a véleménye és nem az Oroszországgal szembeni politika megváltozása.

2022. március 28. 22:54
null

Joe Biden amerikai elnök nem vonja vissza megjegyzéseit, miszerint Vlagyimir Putyin elnök nem maradhat hatalmon – írta meg a CNN.

Nem vonok vissza semmit”

– mondta Biden elnök hétfőn a Fehér Házban, kiemelve, hogy nem politikai változást hangoztatott, hanem az aznapi érzelmei alapján fejezte ki véleményét. „Azt az erkölcsi felháborodást fejeztem ki, amelyet Putyin viselkedése és tettei iránt éreztem”.

Beszámolt arról is az elnök, hogy ez azután történt, hogy a Varsóban tartózkodó ukrán menekültekkel volt. „Sem akkor, sem most nem utaltam arra, hogy megváltozna az Oroszországgal szembeni politikánk" – mondta Biden. „Nem kérek bocsánatot ezért” – mondta.

Nyitókép: MTI/AP/Evan Vucci

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyoknemturista
2022. március 29. 19:10
Hogy is mondta biden? Ja megvan: "létrehoztuk a világ legjobban működő választási csalási rendszerét!" Ezek után ez a vén trotty akarja megmondani hogy ki lehet elnök Oroszországban és ki nem?!
Dezsőke
2022. március 29. 13:45
? hogy jöhet szóba ilyesmi? Oroszország az oroszok dolga, Amerika az amerikaiaké...
Phm045
2022. március 29. 08:53
Felelősen nyilatkozik, mint mindíg......
Selamat
2022. március 29. 08:48
"Joe Biden fenntartja, hogy Putyin nem maradhat hatalmon" Tartsa fenn. Aztán majd az erőlködéstől fingik egy rendeset, oszt annyi. Nem kérek bocsánatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!