Így lőttek ki az ukránok egy orosz helikoptert

2022. március 05. 11:25

„Dicsőség Ukrajnának és védőinek! Együtt a győzelemért!” – fogalmaz az ukrán védelmi minisztérium a Twitter-üzenetében.

2022. március 05. 11:25
null

Az ukrán védelmi minisztérium a Twitter-en osztott meg egy videót, amelyen rakétával lőnek ki egy orosz helikoptert. „Így halnak meg az orosz megszállók. Ezúttal a helikopterben! Dicsőség Ukrajnának és védőinek! Együtt a győzelemért!” – fogalmaznak.

A videót itt tekintheti meg.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anyádcsipája
2022. március 06. 15:19
Na, másfél nap eltelt, kiderült már, hogy melyik filmből van a jelenet, vagy melyik hadgyakorlaton történt az eset, vagy miért lőtték le a saját gépüket, amelyik felderítést végzett? Esetleg tényleg lekaptak egy magányosan kószáló fegyvertelen orosz gépet (robbanás max. az üzemanyagtól lehetett, lőszerre semmi nem utal) ?
bagira
2022. március 06. 10:42
Hősbemutató , közben térképet nézve az oroszok nagyot haladtak előre , ellenállás szinte nincs , sőt visszafoglalt terület se . Zelenszkij Ukrajnát háborúba sodorta háborúbűnös .
nemecsekerno_007
2022. március 05. 17:10
Ezt a kurva kamu videót baszd meg :)))))))))))))))))))))))))))))) Ez egy Twitter-háború. :)))))))))))))))))))))))))))
reality
2022. március 05. 16:51
Bakker, ezen kifejezetten látszik, hogy fake! A kilőtt rakéta még oké, de a helikopter meg a többi (főleg a fekete füst!), az nagyon gáz. Aki ezt elhiszi, az az egyszarvúban is hisz. Most már értem, hogy miért terjed ennyire az lmbtq baromság. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!