„Bárpulttámasztási tilalmat” rendeltek el Putyinnal szemben egykori drezdai törzshelyén

2022. március 18. 11:26

Nem ez eddig a legkeményebb „Schanktion”.

2022. március 18. 11:26
null

Drezdában örökre kitiltották Vlagyimir Putyint abból a kocsmából, ahová még az NDK-s időkben rendszeresen járt, amikor a KGB-nek dolgozott – írja a Bild.

Az Am Thor nevű kocsma egykor még büszke volt rá, hogy a világ egyik vezető politikusa fiatal korában gyakran betért hozzájuk. A kocsmában képeket is kiraktak az orosz elnökről, de ezeket már korábban eltávolították a pultról és a falról a három hete megindult orosz invázió miatt.

 Az orosz elnök ellen „bárpulttámasztási tilalmat” rendeltek el, ami a németben flottabbul hangzik, mert egy szójátékon alapul: „Schanktion”. A tiltást most a sörcsap fölé helyezett, áthúzott Putyin-kép teszi egyértelművé, ami a német lap cikkében nézhető meg.

Más kérdés, hogy Putyin valószínűleg 30 éve nem járt abban a kocsmában, ahonnan most kitiltották, és a hátralévő éveiben nem is nagyon tervezte, hogy újra elmegy oda.

Nyitókép: You Tube

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2022. március 19. 17:14
Németország mindent megtett..
Ólat a trolloknak
2022. március 18. 21:19
Szegény hülye németek, nem csak kimosták az agyukat 1990 óta, hanem 1500-as fordulaton ki is centrifugálták. Most már csak a szárítógép van hátra..
Forgalmazó
2022. március 18. 19:10
Német liberál buzik!
mokány
2022. március 18. 18:36
A ruszkik nem önerőből jutottak Drezdáig . Amerika ellátta őket municióval . Bezzeg , most , az UKIK csak hiteltbe kapják a fegyvert .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!