Részegen, bekábítószerezve lopott autót egy rendőr Romániában

2022. február 01. 08:24

A férfi a rendőrség mellett teológiát is hallgatott, másodállásban pedig diakónusként szolgált egy templomban.

2022. február 01. 08:24
null

A román rendőrség beszámolója szerint még pénteken este tett bejelentést egy férfi, hogy valaki ellopott egy autót Teleorman megyeszékhelyén, Alexandrián a cégtől, ahol dolgozik – számolt be a Főtér. A lap szerint a rendőrök egy környékbeli településen meg is találták az autót.

A meglepetés akkor következett be, amikor azt is kiderítették, hogy a tolvaj egy 27 éves kollégájuk, aki az alexandriai rendőrkapitányság kötelékében teljesít szolgálatot. Azóta az is kiderült: a rendőr többféle tudatmódosító szert is fogyasztott az autólopás előtt:

az alkoholteszt eredménye szerint a leheletében literenként 0,35 milligramm alkoholt mutattak ki, a drogteszt szerint pedig pszichoaktív szert is fogyasztott.

A lap szerint a férfi viselkedése már csak azért is furcsa, mert kollégái eddig nem panaszkodtak a viselkedésére,

a rendőri képzés mellett pedig teológiát is hallgatott – olyannyira, hogy másodállásban diakónusként szolgált egy templomban.

A papi ornátus sem menti azonban meg a felelősségre vonástól,  természetesen büntetőeljárás indult ellene ittas és kábítószer befolyása alatti vezetés, valamint minősített lopás miatt – írja a lap.

Nyitókép: Főtér

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. február 01. 23:24
Csak szemléltette a rossz példát a fiataloknak.
nick89
2022. február 01. 22:30
Részegen, bekábítószerezve csinál sorban gyereket a titkárnőinek az EP képviselő. Igen, anyanyelvi szinten beszéli a magyart! Na, kiről van szó zsugabubus?
Szittya66
2022. február 01. 15:09
Pedig már kezdtem elbizonytalanodni "bezzegrománia"-val kapcsolatban.
budapesti
2022. február 01. 13:57
Kár, hogy nem tett hozzá még egy csavart az élet. "Részegen, bekábítózva ellopott egy autót, majd kijózanodva rájött, hogy az a sajátja."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!