Így lett a fehér viking férfiből fekete nő a Netflixen

2022. február 09. 07:45

Norvégia uralkodója a Netflix szerint egy fekete nő volt, holott az írásos források alapján – meglepő módon – fehér férfi volt.

2022. február 09. 07:45
null

A Netflix sorozatot készített Vikingek: Valhalla címmel. A sorozat a Vikingek című sorozat folytatása lesz, Leif Erikson, Freydis, Harald Hardrada és Hódító Vilmos normann király kalandjaira összpontosít majd.

Magyarán, a kétajtós fehér férfi viking harcos/uralkodót, egy fekete dzsesszénekesnő, Caroline Henderson fogja játszani.

A Netflix „haladó” szereposztásai kapcsán itt olvashat bővebben.

Nyitókép: Facebook

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. február 10. 06:21
A VALÓDI ŐSTÖRTÉNETE EZEKNEK A TERÜLETEKNEK ELKÉPESZTŐEN IZGALMAS, EGY ŐSKORI ATLANTISZ TŰNT EL A TENGER ALATT: Prehistoric North Sea 'Atlantis' hit by 5m tsunami https://www.bbc.com/news/science-environment-27224243
sarzal
2022. február 09. 17:43
Megérhetjük még hogy a hajókon fehér rabszolgákat visznek Afrikából a néger ültetvényeseknek....de lehet Scarlett O'Hara szerepére is készül már valaki.
Mocca08
2022. február 09. 16:12
Semmi gond sracok! Eljön majd az idö, amikor kijön Nelson Mandelarol egy film, amit egy szöke szepseg jatszik, mint Del-Afrika elsö fekete elnöke. Es amugy Martin L. Kingröl is (par ev mulva) jön a Netfliksz, hogy amugy egy Pamela Anderson-szerü bombazo volt. En mar varom! fordul majd az a kocka, csak gyözzük kivarni... :) Szeretnem amugy tenyleg megnezni a reakciokat, amikor közli velük a rendezö, hogy itt nincs semmilyen törtenelemhamisitas, ez csak egy szinesz akit epp alkalmasnak talaltunk a szerepre.
Csendesgyöngy
2022. február 09. 15:18
A kulturális kisajátítás haladó szellemű logikája szerint minden kultúra egy-egy adott etnikai közösség kizárólagos tulajdona, mások nem használhatják. Ha mégis megkísérlik, az kulturális gyarmatosítás. Na és ez most nem az?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!