Kiengedik az ukrán börtönökből az egykori katonákat, hogy harcba álljanak

2022. február 27. 20:47

Szabadon engedték például Dimitro Balabukhát is, az Ukrán Fegyveres Erők egykori katonáját, akit gyilkosság miatt ítéltek el.

2022. február 27. 20:47
null

Ukrajnában kiengedik a börtönökből azokat az egykori katonákat, akik megvédenék az országukat a hadiállapot alatt – számolt be a hromadske. Andrij Sinyuk legfőbb ügyész azonban kihangsúlyozta, hogy a kormány figyelembe veszi a férfiak előéletét, harcban szerzett tapasztalataikat, az érdemeiket és a bűnbánatukat is.

Már ki is engedték Szerhij Torbint, akit Kateryna Gandziuk aktivista elleni támadás megszervezéséért ítéltek el; azonban egy tucatnyi másik embert is beszerveztek már a harci előkészületekbe. Szabadon engedték még például Dimitro Balabukhát is, az Ukrán Fegyveres Erők egykori katonáját, akit gyilkosság miatt ítéltek el.

Képünk illusztráció. Forrása: EYEPRESS NEWS / EYEPRESS VIA AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2022. február 28. 10:20
magda marinkó most hol ül börtönben - nálunk, vagy a szerbeknél?
DoomGuy
2022. február 28. 06:06
Úgy látom megdolgoznak a Nobel békedíjért.
Kun Béla
2022. február 28. 00:24
@megsebzett vadkan X Hess pi...ba !
sersem
2022. február 27. 22:53
A haboru negyedik eve... Ja, bocs, negyedik napja. Ugytunik, elfogytak mar a harcra kesz 50 evesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!